Jobbet EKONOMI- OCH ORDERADMINISTRATÖR TILL GLENAIR har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

EKONOMI- OCH ORDERADMINISTRATÖR TILL GLENAIR publicerad av Resultat AB

Sista ansökningsdag idag
Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi samtidigt som du gillar att ha sociala kontakter och arbeta i en kundnära roll? Se hit!

Om företaget
Glenair Nordic AB är ett företag som täcker den nordiska marknaden med ruggade förbindningslösningar till kunder främst inom segmenten flyg- och försvar, industri, transport, olja och gas. Deras arbetssätt präglas av service och närhet i alla led, kund – leverantör – personal. Glenair Nordic AB ingår i den amerikanska koncernen Glenair Inc och sysselsätter totalt ca 3500 personer och omsätter ca 5 miljarder SEK. De är 15 personer på den nordiska marknaden och sitter i moderna kontorslokaler i Solna/Frösunda med en fantastisk utsikt över Brunnsviken. För mer information läs: [ Link removed ] />
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att komplettera Glenairs ekonomi/administrativa grupp som i dag består av 6 personer. I rollen som Ekonomi- och Orderadministratör kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära: • Orderadministration, (Order - Lager - Fakturering) • Inkommande mail • Ta emot förfrågningar • Skriva offerter och följa upp dessa • Orderregistrering • In- och utleveranser • Lageravstämning • Fakturering • Valutahantering • Reklamationer • Inköp och kontakt med fabriker i US, UK, IT • Eget kundansvar på administrativ basis • Övriga arbetsuppgifter på kontoret

Din profil
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som inneburit både ekonomi, administration och kundkontakt. Extra meriterande är det om du arbetat med order- samt lagerhantering. För att lyckas i rollen ska du vara noggrann, strukturerad och ha ett stort intresse för kundrelationer. Du har en god kommunikativförmåga och är serviceinriktad, detta är viktigt då du kommer ha både interna och externa kontakter, både på svenska och engelska. Vi söker dig som är en självständig problemlösare som arbetar effektivt och fungerar väl i en grupp. Bolaget kommer att byta ekonomisystemet Pyramid till Microsoft Dynamics AX, har du arbetat i det sistnämnda programmet är det meriterande.

Framgångsfaktorer
• Minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Meriterande att ha arbetat med order-samt lagerhantering • Krav på engelska och svenska, både i tal och skrift • Meriterande med erfarenhet av Microsoft Dynamics AX

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid, 100%. Vikariat minst 1 år. PLACERING: Stockholm, Solna LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Hanna Eriksson, 072 230 99 89 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-12 Tjänsten är en direktrekrytering där du kommer bli anställd hos vår kund för ett vikariat på minst ett år. Låter detta som något för dig? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Eriksson, 072 230 99 89.

Referens

7866

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till