Jobbet Ekonomer till Meritminds verksamhet, Östergötland har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomer till Meritminds verksamhet, Östergötland publicerad av Meritmind

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Meritmind fortsätter sin positiva utveckling i regionen och efterfrågan på kvalificerade ekonomer är fortsatt god. Vi arbetar nu med ett flertalet spännande uppdrag, såväl inom konsult som rekrytering, och söker därför efter dig som är kvalificerad ekonom och intresserad av en ny utmaning i yrkeslivet. Vi önskar komma i kontakt med dig vare sig du är intresserad av uppdrag i form av anställd eller associerad konsult, eller om du vill bli rekryterad till någon av våra attraktiva kunder i regionen.

Våra kunder är främst medelstora till stora företag med välkända varumärken och många av dem är internationella och börsnoterade. Att vara konsult på, eller rekryteras av, Meritmind är en möjlighet för dig att utvidga ditt CV med nya branscher, företag och erfarenheter. Du får dessutom tillgång till ett stort nätverk av kompetenta ekonomer som träffas regelbundet för utbildningar, seminarier och sociala aktiviteter.

Vi hoppas att du tillsammans med oss vill vara med att bidra till våra kunders utveckling!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan axla roller som till exempel Business controller, Project Controller, Ekonomichef/CFO eller Redovisningsekonom beroende på din bakgrund och kompetens. Exempel på arbetsuppgifter;

  • Budget- och prognosarbete
  • Bokslut
  • Årsredovisningar och bolagsdeklarationer
  • Rapportering
  • Koncernredovisning och konsolidering

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande med 3-10 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser att du tidigare har arbetat med till exempelvis redovisning, bokslut, budget, prognos, analys och rapportering. Meriterande är om du har erfarenhet från internationella organisationer samt från projekt- eller produktionsmiljö. Du har vana att driva, koordinera och utveckla rutiner och processer inom exempelvis redovisning eller verksamhetsstyrning. Du är van att arbeta i olika systemmiljöer och har goda Excelkunskaper. Det är även viktigt att du behärskar engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en naturlig förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Som person brinner du för att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Du trivs med att arbeta självständigt och stimuleras av att möta nya miljöer. Du har en utpräglad analytisk förmåga och ser lösningar och möjligheter även i pressade arbetssituationer.

Placeringsort: Linköping med omnejd

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare. 

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Konsultchef Emelie Palmqvist på 070-166 08 20 eller Rekryteringskonsult Anna Haga på 070-201 03 55. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!Accountant, Auditor, Senior accountant, Financial accountant, Accounting specialist, Group accountant, Business controller, Financial controller, Group controller, FP&A, redovisningsspecialist, redovisningskonsult, bokslut, senior redovisningsekonom, redovisning, bolagsekonom, ekonomiansvarig, ekonomichef, koncernredovisningschef, koncernredovisningsekonom, fastighetsekonom, bolagsansvarig, bolagsekonom

Referens

IMR-4106269

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till