Jobbet Ekonomer med sociala skills till Eden & Co har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonomer med sociala skills till Eden & Co publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Det är inte en revisor vi behöver, utan verksamhetsutvecklande redovisningskonsulter. Vi på Eden & Co är en byrå som skapats utifrån en dröm och ett engagemang för företagande. Eden & Co vet hur det är att vara företagare själva och vad man behöver för att kunna ta rätt beslut i rätt tid. Det är därför Eden & Co är mycket mer än bara siffror, vi är en del av våra kunders vardag. Har du lust att bli en del av oss?

Vi erbjuder nu två varierande och fantastiskt roliga tjänster där du får arbeta med våra kunder som är många av de bästa företagen i Mälardalen och dessutom ingår du i ett både erfaret och hungrigt team.

Vi söker en junior konsult Som junior konsult kommer du att få skapa din egen resa i din egen takt. Målet är ett helhetsansvar för dina uppdrag med allt från redovisning till kvalificerad rådgivning. Som bonus kommer du även att få vara med om en spännande resa där du är en av nyckelpersonerna i att utveckla våra kunder och Eden & Co som företag – kul, eller hur?

Det är hos oss på Eden & Co som du kommer att få bredda din kunskap och stilla din nyfikenhet. Våra kunder är bland de bästa i Mälardalen och vi är stolta över den höga kompetens vi kan erbjuda dem, att leverera något annat än det bästa finns inte för oss.

Vi söker också en ekonomiassistent Som ekonomiassistent kommer du att jobba nära våra kunder och du brinner för att hjälpa dem och finnas till hands. För att passa för det här jobbet behöver du ha en känsla för service både gentemot våra kunder och dina kollegor. Du är trygg och du gillar även att umgås och skratta tillsammans med dina arbetskompisar. Vi levererar alltid lösningar till våra kunder och vid leverans är det du som hejar fram oss och finns även där med ett lugn. Du har många gånger haft nytta av ditt inre driv, tankeskärpa och samarbetsförmåga. Kort och gott – en service minded, socialt begåvad ekonomiassistent är vad vi söker.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Linda Droege på 070-722 23 84. Frågor kan även besvaras via e-post. Skicka dina frågor till linda.droege@edenco.se

Varmt välkommen till Eden & Co!

Referens

norenlindholm2128

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till