Jobbet Ekonom Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonom Västerås publicerad av Orresta Dörr

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

ekonom till Orresta Dörr i Västerås

arbetsbeskrivning.
Nu finns möjligheten att få bli en del av det väletablerade företaget Orresta Dörr när de söker ekonom. I de natursköna omgivningarna kring Orresta (ca 2 mil från Västerås) är det mer än 90 år gamla företaget beläget. Du blir en viktig del i administrationen med ansvar för både redovisning och löner samt att du bistår dina kollegor med inköpsadministration. Här har du möjlighet att vara en del av ett lokalproducerande industriföretag och samtidigt tillhöra en framgångsrik koncern då Orresta Dörr sedan 2003 tillhör Daloc-koncernen.

Rollen som erbjuds är bred och passar dig som trivs med omväxling.

ansvarsområden.
I din roll som ekonom ansvarar du för hela den ekonomiska administrationen. Du hanterar både kund- och leverantörsfakturor, sköter betalningar, bokför och stämmer av. Du gör månadsavslut och hanterar skattedeklarationerna och övrig löpande myndighetsrapportering. Resultat och balansräkning redovisas till koncerncontroller som sitter i Töreboda. Du deltar utöver det löpande arbetet i arbetet med bokslut och årsredovisning samt budget och prognos. Utöver redovisningen sköter du löneadministrationen för bolagets 23 anställda samt att du bistår produktionen med inköpsadministration.

Rollen erbjuder omväxling och du kommer att ha många både externa och interna kontaktytor. Du har tex daglig kontakt med kollegor inom övriga Daloc-koncernen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Betalningsbevakning
 • Löpande redovisnings
 • Avstämningar
 • Månadsavslut
 • Skattedeklaration
 • Löneadministration
 • Kontrolluppgifter
 • Myndighetsrapportering
 • Deltar i arbete med bokslut och årsredovisning
 • Inköpsadministration för dörrtillverkningen
 • Viss kontorsadministration
omfattning.
Tjänsten som erbjuds är heltid (100%) men för dig som hellre vill arbeta deltid finns möjlighet att göra det ner till ca 75%.

kvalifikationer.
Vi söker dig med lägst en gymnasieutbildning i ekonomi eller motsvarande. Du bör ha åtminstone fyra till fem års erfarenhet av arbete med löpande redovisning och avstämningar. Det är inte ett krav att du har arbetat med löner eller inköpsadministration men det är såklart meriterande. Då rollen är kommunikativ så är det viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat.

De system som Orresta Dörr arbetar i är Navision, Agda och Censoft. Har du erfarenhet av något av dem så är det såklart positivt. Samma sak om du har arbetat i ett företag med lagerhantering så att du har erfarenhet av till exempel inventering.

Orresta Dörr är ett företag med högt i tak där alla medarbetare räknas och man ser till allas bidrag till resultat. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och prestigelös. Du är givetvis noggrann och bidrar med din kompetens på ett engagerat sätt.

För Orresta Dörr är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar därför alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.
2019-08-31 är sista dag för ansökan, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna process samarbetar Orresta Dörr med Randstad Finance. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Fredrik Patcha, på telefonnummer 070-368 18 82 eller fredrik.patcha@randstad.se.

om företaget.
Daloc-koncernen, med över 400 anställda och en omsättning på 1 173 MSEK (2018), tillverkar och säljer dörrar, portar och glaspartier i trä och stål, certifierade för brand-, ljud- och inbrottsskydd. Vi förstärker nu vår enhet i Orresta utanför Västerås, där tillverkning av exklusivt designade trädörrar och träpartier sker, liksom dörrar med dold karmlösning. Orresta Dörr AB har idag 23 anställda.

Referens

201238885

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till