Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonom till Svenska Kyrkan, Luleå Stift jobb i Luleå på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonom till Svenska Kyrkan, Luleå Stift på Poolia

Ekonom till Svenska Kyrkan, Luleå Stift

Poolia Luleå, Norrbottens län Heltid

Nu söker vi en ytterligare medarbetare till servicebyråverksamheten i Luleå Stift! Du välkomnas till en mycket trevlig arbetsmiljö med bra kollegor och fina lokaler. Är du en duktig med ekonom med några års erfarenhet av liknande arbete så kan det här vara rollen för dig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett trevligt arbetslag med god laganda. Vi har bra arbetsvillkor, ger frihet under ansvar och gör det möjligt att kombinera arbete med till exempel föräldraskap.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som ekonom har du en stödjande och rådgivande roll gentemot servicebyråns kunder. Du ansvarar för kundernas budget- och bokslutsarbete. Arbetsuppgifter inom Luleå stifts egen ekonomiförvaltning kan också bli aktuellt.

Vem är du?
Vi söker Dig som har en ekonomisk högskoleutbildning och god erfarenhet av redovisning och annat ekonomiarbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du är strukturerad, noggrann, flexibel och serviceinriktad. Du ska ha lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du har B-körkort och ser positivt på att ibland få åka ut och träffa kund. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift, kan du dessutom finska är det ett plus.

Om verksamheten
Luleå stift driver en servicebyrå som erbjuder tjänster inom ekonomiadministration till församlingar i Svenska kyrkan. Våra kunder finns i huvudsak i Norr- och Västerbotten men vi samarbetar med Härnösands stift och har därför även kunder i Västernorrlands och Jämtlands län. På servicebyrån arbetar sjutton personer och kontor finns i både Umeå, Luleå och Östersund.


I den här rekryteringen samarbetar Luleå Stift med Poolia. Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Luleå Stift. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi tittar på ansökningarna löpande. Intervjuer påbörjas i augusti/september.

 

Rekommenderade jobb

Ekonom till Svenska Kyrkan, Luleå Stift
Poolia Luleå Heltid
Systemutvecklare inom Java till SysPartner
Randstad AB Luleå Heltidsanställd
Servicetekniker till Beyron Door i Gällivare
Poolia Gällivare Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60411