SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Ekonom till Sunds Fibertech på Stegra Rekrytering AB

Ekonom till Sunds Fibertech

Stegra Rekrytering AB Timrå, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Har du en eftergymnasial ekonomisk utbildning och några års erfarenhet som ekonom? Vill du arbeta med varierande ekonomiska uppgifter för ett internationellt bolag i tillväxt? Då kan du vara den vi söker!

Ansök idag! Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Sunds Fibertech

[ Link removed ] har sedan starten 2016 levererat maskinutrustning och service till producenter för olika träfiberbaserade skivor som MDF, OSB, plywood och spånskivor. Slutprodukten används för tillverkning av möbler, golv, kök och badrum, samt som byggnadsmaterial. Idag är företaget världsledande med egna patent inom bl.a. energiåtervinning och emissionskontroll.

Sunds Fibertech har sedan start haft en stark tillväxt. Fokus kommande år är att bibehålla den höga organiska tillväxttakten och samtidigt genomföra strategiska förvärv med målsättningen att nå en miljard i omsättning till 2028.

Sunds Fibertech har fått en rad utmärkelser, bland annat ”Bästa internationella tillväxt” i Ernst & Youngs tävling ”EY Entrepreneur of The Year”, DI Gasell och ”Årets företag ” i Timrå kommun. Företaget är nu också nominerad till Svenska Dagbladets pris ”Årets affärsbragd”, som ett av tio företag i Sverige.

Företaget har kontor i Kina, Chile, Tyskland, Malaysia med huvudkontoret i Timrå, Sverige.

Om rollen

Som ekonom på Sunds Fibertech kommer du att arbeta brett inom ekonomiområdet för verksamheten i både Sverige och Tyskland. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är löpande redovisning, hantering av in- och utbetalningar, fakturering, projektuppföljning och månadsbokslut. Du hanterar även bankgarantier, löner samt moms- och arbetsgivaravgifter.

Här får du möjlighet att arbeta i ett spännande bolag i tillväxt med en entreprenörsanda som genomsyrar hela verksamheten. Medarbetarna på Sunds Fibertech är ambitiösa och tror på en positiv anda. Det finns en fin sammanhållning hos alla medarbetare så oavsett var i organisationen du sitter är du involverad i vad som händer i verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom en liknande roll, gärna på ett medelstort företag. Har du erfarenhet av utlandstransaktioner eller internationellt arbete är det meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann och ambitiös. Du har en positiv anda och lockas av att vara en del av ett bolag som växer där du alltid är beredd att hjälpa till med det som behövs.

Du är självgående i ditt arbete och trivs i en bred roll med många kontaktytor. Då regelbunden internationell kontakt med både kunder och bolag inom koncernen ingår i rollen så kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Krav för tjänsten
  • Högskoleexamen inom ekonomi
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete
  • Goda kunskaper inom Excel
  • Flytande i tal och skrift i engelska och svenska
Meriterande för tjänsten
  • Tidigare erfarenhet av ekonomiarbete i ett internationellt bolag
  • Goda kunskaper i Tyska
Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Timrå

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller länka din Linkedin-profil. De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till ett personlighetstest och ett logiskt tänkande test. Läs mer om varför vi använder tester i våra rekryteringar [ Link removed ] . De som går vidare därefter bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar [ Link removed ] genom hela rekryteringsprocessen.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 och [ Link removed ] .

Stegra Rekrytering AB hanterar hela rekryteringsprocessen och alla frågor om tjänsten besvaras av Stegra.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: stegra280