Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonom till rollen som Senior Rekryteringskonsult jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonom till rollen som Senior Rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Ekonom till rollen som Senior Rekryteringskonsult

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning
Till Jureks kontor i Stockholm söker vi nu en senior rekryteringskonsult till vårt specialistområde Finance. I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen och i vissa uppdrag kommer du samarbeta med en researcher. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Du kommer att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt där det är viktigt att leverera i tid med hög kvalitet.

Våra uppdrag kommer framförallt in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som rekryteringskonsult kommer du tillsammans med respektive säljare följa med på kundmöten där din roll blir en mycket viktig del av arbetet. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi samt flera års arbetslivserfarenhet i rollen som ekonom. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större bolag och har en god förståelse för olika befattningar inom dessa områden. Har du även tidigare erfarenhet från rekryterings- och/eller bemanningsbranschen är det meriterande men inget krav. Vidare så har du en hög ambitionsnivå, ett starkt driv, målinriktad samt har rätt attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss. Du är en social person som gärna tar ditt nätverk till hjälp för att fördjupa relationen till kunder och kandidater.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga, hög social kompetens och naturligt bygger förtroende. Du är prestigelös, närvarande samt affärsmässig och konsultativ. Du trivs som bäst när du får arbeta med människor, samtidigt som du har ett starkt intresse för affären. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har egen drivkraft och arbetar strukturerat. I kombination med det så har du hög integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, effektiv och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Då många av kunder är internationella behärskar du svenska också engelska flytande i både tal och skrift.

Du erbjuds
Du erbjuds en specialistroll som senior rekryteringskonsult på ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Du blir en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar och ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och höga ambitioner. Tjänsten är i placerad i våra trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på [ Email address blocked ] Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [ Link removed ] .

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en rekryteringskonsult till vårt specialistområde Finance med placering i Stockholm.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag drygt 80 medarbetare internt och har ca 280 konsulter.

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning, Ekonomi, Ekonom, Finance.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: F767831350E04CD5A274650377C30B4C