Jobbet Ekonom till Proteinbolaget har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonom till Proteinbolaget publicerad av Academic Work

Full-Time
Karlskoga

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett stort driv och viljan att utvecklas i rollen som ekonom till Proteinbolaget i Karlskoga. Är du intresserad av att fortsätta din karriär i ett företag där inga drömmar är för stora och där du erbjuds en utvecklande roll med stort ansvarstagande och varierande arbetsuppgifter, så är det här en unik chans för dig.


Om tjänsten
Proteinbolaget har en vision om att vara ledande inom kosttillskott och tränings-och hälsorelaterade produkter. Proteinbolaget i Karlskoga grundades 2012 och har de senaste åren haft en stark tillväxt och erbjuder idag flertalet produkter från globala varumärken men även produkter från egna varumärken. De söker nu ett tillskott till teamet där du som ekonom får vara en del av företagets utvecklingsresa.

Som ekonom på kontoret i centrala Karlskoga kommer du bli en del av ett sammansvetsat team på 26 personer. Arbetsplatsen präglas av ett öppet klimat och stort engagemang där det är högt i tak bland kollegor. Gruppen behöver nu förstärkning av en självständig och driven ekonom som har viljan att arbeta med hela ekonomikedjan.

Arbetsuppgifter
Hos Proteinbolaget kommer du att arbeta med varierande ekonomi-relaterade arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med löpande bokföring, lön och hantera månadsbokslut. Rollen kännetecknas av ett stort eget ansvar där du självständigt är verksam i redovisningens olika steg. Du arbetar nära kollegor och kommer att ha dagliga samarbeten internt med samtliga avdelningar i företaget men även externa leverantörer.

Exempel på Arbetsuppgifter:

• Löpande bokföring
• Administrera löner
• Hantera leverantörsfakturor
• Vara delaktig i månad-och årsbokslut
• Arbeta med analyser av investeringar och andra projekt
• Täta kontakter inom företaget och med leverantörer

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är utbildad civilekonom eller innehar likvärd eftergymnasial utbildning
• Något års erfarenhet av redovisning alternativt annat ekonomi-relaterat arbete
• Har god datavana och besitter kunskaper i Excel
• Har B-körkort
• Har goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av redovisning och bokslut sedan tidigare. Vi ser gärna att du är villig att lära dig nya system och det är viktigt att du har en drivkraft att snabbt sätta dig in i verksamheten. Vi söker dig som är lösningsorienterad och trivs med att ha utmanande arbetsuppgifter av både enklare och avancerad art.

Som person är du:

• Ansvarstagande
• Samarbetsvillig
• Uthållig
• Problemlösande

Vi söker därmed dig som har ett stort driv att utvecklas och utmanas i rollen som ekonom på Proteinbolaget. Vi ser gärna att du vill framåt, är karriärslysten och motiverad att lära dig mer och utvecklas med företaget.

ÖVRIG INFO

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Academic Work sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd av Proteinbolaget. Alla frågor hänvisas till Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Proteinbolaget är ett ungt bolag som grundades 2012 och har en vision om att vara ledande inom kosttillskott samt tränings-och hälsorelaterade produkter. Visionen bygger på att göra det enkelt för sina kunder att leva sunt och hälsosamt genom att erbjuda ett enkelt, snabbt och ansvarsfullt sätt att handla på. Därmed är kundupplevelsen av högsta prioritet för företaget. Läs gärna mer om företaget på deras hemsida.

Referens

15046069-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till