Jobbet Ekonom till Junior Projektledarroll mot Ventilation! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonom till Junior Projektledarroll mot Ventilation! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Är du en driven person med stort eget ansvar och engagemang? Strävar du efter utveckling och drivs av att genom sammanhållning och gemensamma mål leda och styra projekt framåt? Här får du som ekonom chansen att bidra med din kompetens i rollen som junior projektledare! Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Projektledare är en viktig roll där du kommer vara spindeln i nätet och mellanhand mellan kunder, underleverantörer och medarbetare. Utifrån upphandlade projekt kommer du som Projektledare ansvara för budget, planera inköp samt påbörja, genomföra och slutföra projekt utifrån företagets riktlinjer, policy och rutiner. Till största delen av ditt arbete är du inne på kontoret och arbetar administrativt men är även ute på arbetsplatsen och ser till att medarbetare följer den tidsplan och budget som är satt samt säkerställer att det utförs av rätt kvalité. Som Projektledare har du stort ansvar för att leda underleverantörer och arbetare och se till att projektet och arbetet går framåt. Man ser till arbetsmiljön är rätt, att rätt material finns att tillhandhålla och ansvarar för dokumentation av projektet. Om projektet inte går som det ska eller om det är någon avvikelse ska detta redas ut, dokumenteras och rapporteras. Exempel på projekt kan vara allt från bostadsprojekt till skolor och offentliga byggnader och kan variera på en projekttid mellan några dagar till några år. Denna tjänst innefattar bland annat: • Deltaga i slutbesiktningar, tolka avtalstexter och verka för merförsäljning • Medverka vid samordnade provningar och deltaga i byggmöten samt ekonomiska genomgångar och regleringar • Lämna anbud, prissätta och förhandla samt säkerställa god projektekonomi • Leda projekt och personal enligt företagets rutiner för att tillgodose deras kunders krav samt företagets budgeterande lönsamhet

Om företaget
Vår kund är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. Företaget levererar lösningar för nya och existerande fastigheter. De fokuserar på lösningar inom ventilation, byggautomation, kyla och rörledning. Vår kunds huvudmarknader är Norge, Sverige och Danmark och har cirka 3000 medarbete med huvudkontor i Stockholm. Mer om företaget på intervjutillfället.

Din profil
I rollen som Projektledare hos vår kund krävs det att man har viljan och är driven. Man ska vara målmedveten och arbeta utifrån teamets och företagets bästa. För att trivas på bästa sätt hos vår kund behöver du vara plikttrogen, ha ett stort intresse samt vara ödmjuk med rätt attityd. Teamet i Malmö är tävlingsinriktade, prestigelösa samt drivs mot samma mål, en gemensam teamanda och sammanhållning. Med rätt intresse och ambition kommer du som projektledare få rätt förutsättningar för att lyckas och utvecklas i din roll! Krav: • Eftergymnasial utbildning inom Ekonomi • Svenska och engelska i tal och skrift Meriterande: • Utbildning och/eller erfarenhet inom Teknik • Utbildning och/eller erfarenhet inom Projektledning

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Placeringsort: Malmö Arbetstider: Heltid enligt schema Lön: Enligt överenskommelse Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

20546

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till