SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Controller-Redovisningsekonom på Poolia

Controller-Redovisningsekonom

Poolia Umeå, Västerbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Varje sekund hjälper våra högkvalitativa produkter två personer ute i världen att få rätt vård.
Nordic Biomarker är ett väletablerat och varmt företag inom life science. Organisationen växer och vi samlar nu ekonomifunktionen till huvudkontoret i Umeå.

Här får du en viktig och uppskattad roll som ekonomiresurs på en arbetsplats med fantastiska kollegor som ställer upp för varandra. I rollen som redovisningsekonom är du med och lägger grunden för arbetet som vi alla gör tillsammans för att fortsätta växa och hjälpa fler människor i världen till bättre hälsa.

Vill du vara med på resan framåt?

Om tjänsten
I ditt dagliga arbete hanterar du till exempel löpande bokföring, bokslut, redovisningar och deklarationer. Du sköter myndighetsrapportering och deltar aktivt i samband med revison. Du stöttar även den outsourcade löneprocessen samt hanterar och tar ansvar för alla flöden kopplade till leverantörs- och kundreskontra.

Du arbetar nära CFO och är dennes bollplank i frågor som rör företagsekonomi och revison. Du jobbar tillsammans med CFO med rapporter, budget och prognoser till VD och styrelse. Du är främst en resurs inom ekonomi, men du har också en del administrativa uppgifter.
Placeringsort är Umeå. Resor till Linköping och Stockholm ingår i tjänsten.

Vem är du?
Du är en ansvarstagande och ordningsam person, men det är också viktigt att du är en sådan som ser behoven omkring dig och gärna går in och hjälper till där det behövs. Du är engagerad i ditt jobb och har lätt att samarbeta med dina kollegor. Om du har ett intresse för naturvetenskap är det ett plus, men inte ett krav.

Du behöver ha minst tre års högskoleutbildning inom företagsekonomi (eller motsvarande), och även dokumenterad kompetens och flerårig erfarenhet inom redovisning och bokslutsarbete. Goda språkkunskaper i svenska och engelska (både i tal och skrift) är också en förutsättning för att klara av jobbet.

Om verksamheten
Vi utvecklar och tillverkar produkter som används när man behöver veta mer om en patients koagulation, till exempel i samband med blodproppar, blödarsjukdomar och svår covid-19. Totalt är vi ca 85 personer – de flesta av oss jobbar i våra nybyggda lokaler på Umestan och i Ebbepark i Linköping, men vi har också kontor i Stockholm och Peking. Vår kultur beskriver vi med orden Tillsammans, Glöd och Stolthet.
2022 fick vi regeringens pris Årets exportsuccé för vårt arbete och vi fortsätter att sikta högt tillsammans. Besök gärna vår hemsida: www.nordicbiomarker.com
I den här rekryteringen samarbetar Nordic Biomarker med Poolia. Tjänsten är på heltid med anställning direkt hos Nordic Biomarker.

Läs mer om oss på: [ Link removed ] />

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 67786