Jobbet Ekonom sökes till kommande uppdrag i Skåne! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonom sökes till kommande uppdrag i Skåne! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

För kommande uppdrag i Lund och Malmö söker vi nu dig som har studerat ekonomi och har ett brinnande intresse för siffror. Du får gärna vara i början av din karriär eller ha något års erfarenhet av ekonomiarbete sedan tidigare.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

För kommande uppdrag inom ekonomi söker vi nu dig som är redo att anta nästa utmaning i din karriär. Vi söker såväl dig som är junior och på jakt efter ditt första arbete som dig som är lite mer erfaren och söker dig vidare till nästa steg i karriären. Vill du arbeta som ekonomiassistent eller kanske i rollen som redovisningsekonom? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med såväl direktrekrytering som konsultuppdrag. Vi söker dig som vill arbeta hos någon av våra kunder i Malmö/Lund-området på heltid, där vanliga arbetstider är kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har läst en utbildning inom ekonomi, antingen på gymnasiet eller högskola/universitet. Du är i början av din karriär med driv och vilja att utvecklas, samt har du arbetat eller praktiserat som ekonomiassistent/redovisningsassistent. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av att ha arbetat med bokföring, leverantörsreskontra/kundreskontra, reseräkningar eller avstämningsarbete vid månads- och kvartalsbokslut.

Som person är du noggrann, självgående och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är samtidigt ödmjuk, prestigelös och trivs i en varierad roll där du får stötta med såväl kvalificerade ekonomiuppgifter som mer enkla kontorsgöromål. Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42837

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till