Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonom sökes för uppdrag till NordiCare i Viken! jobb i Helsingborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonom sökes för uppdrag till NordiCare i Viken! på Poolia

Ekonom sökes för uppdrag till NordiCare i Viken!

Poolia Helsingborg, Skåne län Deltid
Om tjänsten
För uppdrag till NordiCare söker vi nu en duktig ekonom med placering i Viken utanför Helsingborg. NordiCare är ett svenskt företag som marknadsför och utvecklar produkter till kunder inom rehab, ortopedi och kirurgi. Uppdraget är på deltid ca. 65 % med start i oktober och beräknas pågå i 12 månader. Vill du arbeta med ekonomi i en inspirerande och utvecklade företagsmiljö? Då ska du söka tjänsten! Urval och intervjuer hålls löpande så sök tjänsten redan idag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som ekonom kommer du självständigt att ta hand om delar av den löpande redovisningen och lönearbetet. Inom redovisningen ingår ansvar för reskontran, inbetalningar och bokföring samt visst bokslutsarbete. Du kommer således att ansvara för delar av ekonomiarbetet och rapportera till företagets controller. Dessutom kommer du även att fungera som backup vad gäller företagets order och fakturering.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har en bakgrund som ekonom med något års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete. Du är analytisk, stresstålig, social, nyfiken och har en hög servicenivå. Vi ser att du har god IT-vana av såväl affärssystem (Visma), CRM och Officepaket.

För att lyckas i rollen tar du stort ägarskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir utförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt med en tydlig struktur där du vet hur man prioriterar rätt.

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60887