Jobbet Ekonom/Redovisningsekonom sökes till Extremezone i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonom/Redovisningsekonom sökes till Extremezone i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren och självständig redovisningsekonom på jakt efter en utmaning på deltid? Lever du dessutom ett aktivt liv, älskar idrott och vill vara med och bidra till tillväxtresan för nystartade Extremezone i Malmö? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Extremezone är ett nytt actioncenter med en unik city center placering i Malmö som i september 2018 kommer att öppna upp i köpcentret Entré. Besökare hos Extremezone utlovas adrenalinkickar och utmaningar och kommer bland annat kunna roa sig med ninjabanor, klätterväggar, foampits, trampoliner och parkour. Målgruppen är såväl barn och ungdomar som vuxna, och utöver ordinarie öppettider kommer Extremezone att erbjuda konferenser och företagsevent som frukostseminarium, svensexor, möhippor, skolarrangemang m.m. Med sin unika centrala placering blir Extremezone det första citynära actioncentret i sitt slag i landet, med enkel tillgänglighet såväl för besökare som för personal.

Extremezone behöver nu utöka sitt team med en redovisningsekonom för start i september, då centret kommer att öppna upp. Å deras vägnar söker vi därför nu en ekonom med flerårig erfarenhet av självständigt ekonomiarbete. Du kommer i tjänsten att ansvara för vanligt förekommande uppgifter hos en ekonomiavdelning, men också för vissa personalfrågor. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis innebära löpande bokföring, löneadministration, personaladministration (ex. hantering av anställningsavtal), månadsbokslut, fakturahantering, m.m. Du kommer i tjänsten att rapportera till bolagets VD.

Tjänsten är på deltid med start i slutet av september. Tjänstgöringsgraden är flexibel utifrån dig som kandidat, men bör ligga mellan 50–75 % och kan för rätt kandidat och om intresset finns komma att utökas med tiden. Du kommer att arbeta från Extremezones lokaler på Entré i Malmö, där dina arbetstider är kontorstider och flexibla efter överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har mångårig erfarenhet av självständigt arbete på ekonomiavdelning, inklusive årsbokslut. Du har tidigare arbetat brett inom ekonomi och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Meriterande är även om du har tidigare erfarenhet av personalfrågor i ett litet till medelstort företag.
Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid personliga egenskaper för tjänsten. Då du kommer att ha en nyckelfunktion i företaget är det av stor vikt att du är initiativtagande och van vid att fatta egna beslut, samt att du trivs i en miljö där du får stort utrymme att komma med idéer och förbättringsförslag.

Vi ser gärna att du som kollega lever ett aktivt liv och gillar idrott. Du är villig att ta dig an ett helt nystartat bolag och följa med i tillväxten. Företagets ledord är kundnöjdhet och kolleganöjdhet, har man roligt på jobbet avspeglar detta sig mot företagets gäster.

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till micaela.westerlund@studentconsulting.com

http://www.extremezone.se/
https://www.linkedin.com/company/extremezone-ab/
https://www.facebook.com/Extremezonemalmo/

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43313

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till