Jobbet Ekonom/Redovisningsassistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ekonom/Redovisningsassistent publicerad av StudentConsulting

Heltid
Lund
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad ekonom och på jakt efter en ny utmaning i Lund? Har du en eftergymnasial utbildning från högskola eller YH inom ekonomi, samt tidigare erfarenhet av arbete inom redovisning och bokföring? Då är den här tjänsten intressant för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Redovisningsekonom/Redovisningsassistent för direktrekrytering till vår kund i Lund. Tjänsten är ett föräldravikariat på 100% och för rätt person kan det komma att övergå till en fast anställning. I tjänsten innefattar dina arbetsuppgifter bland annat:

- Löpande bokföring
- Rapportering av moms- och arbetsgivardeklarationer
- Avstämning av internmellanhavande
- Framtagande av Inkomstdeklarationer och Årsredovisningar
- Behjälplig i bokslutsarbetet
- Löpande bokföring och leverantörsreskontra i fastighetsbolag

Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av vår kund och arbeta från deras kontor i Lund. Dina arbetstider i tjänsten är sedvanliga kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker är ekonom med en högskoleutbildning eller YH-utbildning. Du har 1–2 års tidigare erfarenhet av att jobba med redovisning och bokföring på en ekonomiavdelning och/eller som redovisningskonsult. Vidare har du mycket god IT-vana samt är flytande i svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Du som person trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och är van att hugga in där det behövs. Eftersom det ingår en hel del kundkontakt i tjänsten är det av stor vikt att du har lätt för att bemöta kunder av olika slag. Då du kommer att bli en del av ett litet team, som jobbar nära varandra, kommer stor vikt läggas vid att du passar in i gruppen.

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten ska tillsättas omgående och vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Eventuella frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare micaela.westerlund@studentconsulting.com.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42854

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Lund).
Du kan avregistrera dig när som helst.