Jobbet Ekonom redo för brett ansvar? Bli en del av Norditek! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonom redo för brett ansvar? Bli en del av Norditek! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Miljöteknikområdet och återvinningssektorn är under ständig utveckling och expansion. Här är Norditek med och leder maskinutvecklingen samtidigt som de har grunden och tryggheten i infrastruktur- och byggnadssektorn. Vill du vara en del av deras tillväxtresa och bidra till ett bättre och grönare samhälle? Då har du hittat rätt! Norditek söker nu en ekonom med start i oktober som motiveras av brett ansvar och tight sammanhållning. Sök redan idag, urvalet sker löpande!


Om tjänsten
Academic Work söker för Norditeks räkning en Ekonom till kontoret i Sävar. Du kommer att rapportera direkt till företagets VD och få ett helhetsansvar för allt som rör företagets ekonomi och administration.

På kontoret arbetar i dagsläget 8 medarbetare och som ny kommer du att mötas av en familjär stämning där kulturen präglas av en stark gemenskap - På Norditek är alla med och bidrar till företagets framgångar, oavsett om du arbetar med försäljning eller ekonomi blir du en del av laget Norditek.

Du erbjuds

• En möjlighet att få helhetsansvaret i en roll som ekonom på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter. Har du också kunskaper inom marknadsföring och sociala medier? Här finns gott om utrymme för arbetsuppgifter av sådan karaktär.
• Tjänsten är långsiktig vilket innebär att Norditeks ambition är att överrekrytera dig om båda parter är nöjda med samarbetet.
• Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du huvudsakligen att sköta företagets ekonomi vilket innebär fakturering, kontering, attestering, bokföring, momsredovisning, lönehantering, månadsbokslut, årsbokslut och revision. Vidare kommer du även att sköta allmän administration såsom inköp av kontorsmaterial, annonsplanering, telefonväxel, sköta posten till att även delta på mässor och förbereda måndagsmöten.

För att trivas ser du det som motiverande att ha ett brett ansvarsområde där det enbart är din egen initiativförmåga som sätter stopp för vad just du kan göra för att bidra till kontorets fortsatta framgång.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en YH/högskoleutbildning inom ekonomi alternativt erfarenhet av liknande roll sedan tidigare.
• Har arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterade arbetsuppgifter.
• Motiveras av att arbeta brett med både ekonomi och kontorets administration.
• God datorvana samt av Microsoft Office.
• Goda språkkunskaper inom svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi ser det som meriterande om du har goda kunskaper i Excel och Fortnox, men det är inte ett krav för tjänsten.

Som person är du:

• Självgående
• Ansvarstagande
• Kommunikativ

Övrig information

• Start: Oktober
• Omfattning: Heltid, du kommer att bli anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Norditek. Norditek ser långsiktigt på rollen och om båda parter är nöjda med samarbetet finns god möjlighet till överrekrytering.
• Introduktion: Du kommer att gå bredvid företagets tidigare ekonom inledningsvis som sedan kommer att överlämna ansvaret åt dig.
• Placering: Sävar
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Norditeks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Lär mer om Norditek här.

Referens

15044347-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till