Jobbet Ekonom med systemkunskap i Palette till Haninge Bostäder har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonom med systemkunskap i Palette till Haninge Bostäder publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en ekonom till Haninge Bostäder, ett konsultuppdrag med start i augusti. Vi söker dig som har arbetat med ekonomisystemet Palette. Är du på jakt efter ett nytt uppdrag och tycker detta passar dig? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Arbetet kommer att utföras på företagets Marknads- och ekonomienhet som står inför att driva och implementera, utvärdera och utveckla leverantörsfakturasystemet Palette.

Huvudansvaret kommer att bestå av att utveckla flödet i ekonomisystemet Palette samt kontera leverantörsfakturor. Som ekonomiassistent kommer du också arbeta med bland annat kontering, attestflöden, leverantörsreskontra, utbetalningar, likviditetshantering och avstämningar. Vidare kommer du arbeta med att utveckla, implementera samt utvärdera leverantörshantering och fastighetssystem. Du kommer också ansvara för uppgifter genomförs enligt företagets krav och rutiner. Utöver detta kommer du vara behjälplig i diverse administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

Det krävs ett intresse för utveckling, noggrannhet, processarbete. Du har också god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Vidare är du självgående, kan ta ansvar för ditt område och uppgift samt kan driva egna processer. Du ska också ha:

  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av leverantörsflöde, leverantörskontakter och andra ekonomiadministrativa uppgifter
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Erfarenhet av ekonomisystemet Palett
  • Meriterande är om du arbetat i Vitec samt inom ett fastighetsbolag

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid med start i augusti 2019 till och med 31/12 2019, chans till förlängning finns.  Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Palette, systemadministratör, ekonom, Vitec


Referens

D88E42C0D36C4695A48100B8E5C4CD08

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till