Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonom jobb i Göteborg på Software Skills

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonom på Software Skills

Ekonom

Software Skills Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du en erfaren ekonom som söker en deltidstjänst? Software Skills är ett Göteborgsbaserat IT-företag som tillsammans med sina systerbolag Future Skill, Codic Consulting och Codic Education erbjuder tjänster inom rekrytering, kompetenstester, konsultation och utbildning. Vår kundbas innefattar små startups och konsultbolag såväl som internationella produktbolag och yrkeshögskolor.

På företaget är vi sammanlagt runt 60 anställda. Kontoret ligger centralt beläget vid Brunnsparken, i närheten av buss- och spårvagnslinjer, lunchställen och affärer. Atmosfären är öppen, välkomnande och stöttande.

Nu söker vi efter en ekonom med löneansvar på deltid som jag börja jobba efter sommaren eller med start så snart som möjligt. Anställningsform (på timmar eller tillsvidareanställd) kan diskuteras.

Arbetsområden
Som ekonom är din uppgift att arbeta med alla aspekter av Software Skills och dess systerbolag. En varierande och självgående tjänst som innefattar arbetsuppgifter inom ekonomi och administration samt övrigt asnsvar som kan uppkomma i företagens olika verksamhetsområden. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Lönehantering: du ansvarar för hela processen, från kontrollering av tidrapporter till rapportering av AGI och skatter.
  • Bokföring
  • Fakturering
  • Moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Övriga administrativa uppgifter. 
  • Arbetsuppgifterna kan komma att anpassas efter erfarenhet och önskemål.  
  • Att vara duktig på Excel är en bonus. 

Om dig
Viktigt för jobbet är att du är noggrann, kan jobba självständigt och har lätt för att samarbeta då det blir en hel del kontakt med anställda, av vilka en del är engelskspråkiga. Du kommer arbeta nära två andra ekonomer och tillsammans sköter ni all ekonomi, administration och rapporterar direkt till vår VD. Lön och bokföring sköts i Fortnox.

Du har troligtvis en ekonomiutbildning i ryggen och/eller erfarenhet av aktuella arbetsuppgifter. Rollen kan också anpassas efter företagets behov, så du bör tycka om variation och andra administrativa uppgifter som kan tillkomma utöver ekonomiansvaret.

Vårt erbjudande till dig
Software Skills och dess syterbolag är expansiva företag, vilket betyder att du har möjlighet att växa i takt med oss. Rollen är självständig och formbar, med gott om utrymme för egna idéer. Vi värdesätter hälsa och fritid - som anställd hos oss får du sex veckors semester, ett gediget friskvårdsbidrag, cykel samt tillgång till våra lokaler efter arbetstid, där du har möjlighet att fokusera på egna projekt eller ordna aktiviteter med dina vänner och kollegor.

Arbetskulturen kan definieras som kreativ, avslappnad och utmanande. Vi är ett sammansvetsat arbetslag som hjälps åt och tar hand om varandra. Efter corona hoppas vi kunna ordna aktiviteter igen, så som spelkvällar, pingisturneringar, after work och middagar.

Ansökan

Några frågor om tjänsten? Kontakta då Andrew Fehrling på andrew.fehrling@codic .se eller +46-765-519-733. Klicka på knappen Apply uppe till höger för att skicka in din ansökan. Intervjuer hålls löpande, vilket betyder att rollen kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

GDPR: När du ansöker tillåter du oss att spara din information i strikt rekryteringssyfte. Läs vår Privacy Policy för mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Rekommenderade jobb

Ekonom
Software Skills Göteborg Heltid
IT-rekryterare med kundansvar
Software Skills Göteborg Heltidsanställd
IT-rekryterare & Talent Sourcer
Software Skills Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?