Jobbet Ekonom inom reskontra / Leverantörsreskontra /Ekonomiassistent till IP-Only har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonom inom reskontra / Leverantörsreskontra /Ekonomiassistent till IP-Only publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för ekonomi och trivs i en föränderlig miljö och fartfylld vardag? Hos IP-Only erbjuds du möjligheten att utvecklas i din yrkesroll på ett snabbväxande företag på kontoret mitt i centrala Uppsala.

Om företaget

IP-Only är en självständig, svensk Internet- och teleoperatör som främst riktar sig mot de mest krävande förbrukarna av data- och telekommunikation. Det som gör IP-Only unikt är kombinationen av kraften hos ett väl utbyggt eget fibernät med effektiviteten från en renodlad modern teknik och den personliga servicen hos en mindre organisation. Idag består organisationen av fler än 400 medarbetare och de behöver nu förstärkning till sitt kontor i Uppsala.

Arbetsuppgifter

I den här rollen arbetar du med reskontra och främst leverantörsreskontra i en förvaltande roll. Du ansvarar för att lägga in och administrera inkommande fakturor i ekonomisystemet enligt befintliga instruktioner. Avdelningen genomgår ett spännande förändringsarbete för att gå mot ett mer processtyrt arbetssätt och ägandeskap. Detta kan medföra att du får en något bredare roll där du supporterar dina kollegor i diverse ekonomirelaterade uppgifter, även om din huvudsakliga arbetsuppgift är leverantörsreskontra.

Formella krav

• Gymnasial utbildning inom ekonomi, meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi • Några års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete • Goda kunskaper i leverantörsreskontra • Kunskap inom IFS • Flytande svenska och engelska i tal och skrift För att trivas i rollen och på företaget är du flexibel och motiveras i en föränderlig miljö. Du tar gärna egna initiativ och fungerar väl trots att processer, rutiner och ansvarsfrågor ännu inte är på plats. Du trivs i en miljö där individen uppmuntras till att påverka och göra skillnad. Då det i perioder är mycket att göra hanterar du stress väl och motiveras i en fartfylld vardag. Vi ser att du är ansvarstagande och noggrann då du självständigt ansvarar för dina arbetsuppgifter. Vidare är du kommunikativ och socialt säker då rollen innebär mycket intern kontakt.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att IP-Only har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och IP-Only en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Omgående Plats: Centrala Uppsala Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: ekonomi, leverantörsreskontra, reskontra, ekonomiassistent, telekom, telekombranschen, ekonom, civilekonom, gymnasieekonom, Uppsala, omgående, heltid, levreskontra, IFS

Referens

2521701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till