Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonom inom leverantörsreskontra till Ving! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonom inom leverantörsreskontra till Ving! på Academic Work

Ekonom inom leverantörsreskontra till Ving!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
När du kliver in på kontoret hos Ving välkomnas du av en känsla av stark gemenskap och värme från kollegorna. Här delar de glädjen för resor och upplevelsen man kan få med sig från dessa. Du kanske också brinner för att resa, men framförallt hoppas vi du brinner för ekonomi. Nu söker vi en ekonom som är social, prestigelös och vill vara med på Vings fortsatta resa. Sök tjänsten redan idag, och säkerställ din plats på detta flyg!


Om tjänsten
Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i över 60 länder. Ving arrangerar charterresor samt säljer kryssningar och flexibla paketresor med reguljärflyg. De erbjuder även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand.

Som en del av Vings fortsatta utvecklingsresa söker Academic Work nu för deras räkning en ekonom med fokus på leverantörsreskontra som vill bli en del av ett varmt och välkomnande team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. I den här rollen kommer du tillhöra avdelningen Nordic Financial Shared Services som ingår i bolagets Finance-funktion. Här ligger ansvaret för nordiska koncerngemensamma ekonomifunktioner som kund- och leverantörsreskontra samt för hotellbetalningar och destinationsekonomi.

Du erbjuds

* En dynamisk och positiv arbetsmiljö med varm och välkomnande kultur
* Eventuell chans till att stanna långsiktigt, förutsatt att samarbetet funkar för båda parter
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor kommer du denna roll ansvara för leverantörsreskontra avseende företagets reguljära flygresor och hotellvistelser. Arbetet innefattar att:

* Ta emot, bearbeta, registrera och betala leverantörs-fakturor från hotell och flygbolag runt om i världen.
* Uppföljning, bokföring, utredningsarbete, bokslut samt valutabehovsberäkningar.
* Arbetet innehåller både löpande arbete, projektarbete och ad hoc-uppgifter i en miljö som emellanåt präglas av snabba förändringar.
* Support till användare och kollegor via mejl, telefon och chatt, men också att stödja användare med lättförståelig och behovsanpassad dokumentation och utbildning.

Rollen har ett starkt fokus på service gentemot kollegor och samarbetspartners, men också på nära samarbete inom teamet i det dagliga arbetet såväl som i det kontinuerliga förbättringsarbetet. Här kommer du tillhöra en organisation i en snabbt föränderlig miljö där arbetet kommer innebära löpande arbete, projektarbete och ad-hoc uppgifter. Det finns en tydlig säsongsvariation med hög arbetsbelastning under vissa perioder under året. Under dessa perioder kan övertidsarbete förekomma.
Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna akademisk, med god teoretisk förståelse för redovisning och ekonomiprocesser
* Tidigare erfarenhet av arbete inom redovisning med god förståelse för finansiella system
* Tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra och gärna kundreskontra
* Har goda kunskaper i MS Office, framför allt Excel, men även SharePoint, PowerPoint och Word
* Kan kommunicera på engelska i tal och skrift, samt kunna förstå de skandinaviska språken i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV, ExFlow, Readsoft eller MidOffice. Vidare är det ett plus om du har erfarenhet av digitalisering och automatisering inom leverantörsreskontraområdet.

För att passa in här och trivas ser vi att du som söker är prestigelös och samarbetar väl med dina kollegor och utanför teamet, vilket du ser som en självklarhet. Att anpassa sig snabbt till förändringar och nya förutsättningar gör du med lätthet, och du lär dig gärna nya rutiner och system. Du tar gärna initiativ och driver självständigt på dem i nära samarbete med ditt eget och andra team. Vidare tänker du gärna på nya digitala lösningar och att utveckla system för att effektivisera och förbättra.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid. Konsultuppdrag på 6 månader till att börja med med goda möjligheter till förlängning.
* Placering: Centrala Stockholm. Arbetet utgår från kontoret.
* Lön: Timbaserad månadslön
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Nordic Leisure Travel Group säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt hotellbolaget Hotels & Resorts där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer ett normalt år runt 1 600 000 resor årligen i de nordiska länderna.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063675-SE