Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ekonom inom kundreskontra till Ving! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ekonom inom kundreskontra till Ving! på Academic Work

Ekonom inom kundreskontra till Ving!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
När du kliver in på kontoret hos Ving välkomnas du av en känsla av stark gemenskap och värme från kollegorna. Här delar de glädjen för resor och upplevelsen man kan få med sig från dessa. Du kanske också brinner för att resa, men framförallt hoppas vi du brinner för ekonomi. Nu söker vi en ekonom som är social, prestigelös och vill vara med på Vings fortsatta resa. Sök tjänsten redan idag, och säkerställ din plats på detta flyg!


Om tjänsten
Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i över 60 länder. Ving arrangerar charterresor samt säljer kryssningar och flexibla paketresor med reguljärflyg. De erbjuder även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand.

Som en del av Vings fortsatta utvecklingsresa söker Academic Work nu för deras räkning en vikarierande ekonom med fokus på kundreskontra som med omgående start får ta sig an ett brett ansvar för kundfakturering och inbetalningar. I ansvaret ingår även ansvar för leverantörsregistret avseende bankuppgifter.

I den här rollen kommer du tillhöra avdelningen Nordic Financial Shared Services som ingår i bolagets Finance-funktion. Här ligger ansvaret för nordiska koncerngemensamma ekonomifunktioner som kund- och leverantörsreskontra samt för hotellbetalningar och destinationsekonomi.

Du erbjuds

* En dynamisk och positiv arbetsmiljö
* Eventuell chans till att stanna långsiktigt, förutsatt att samarbetet funkar för båda parter
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonom inom kundreskontra kommer du:

* Tillsammans med dina kollegor i Norden ansvara för kundfakturering, kundinbetalningar, återbetalningar och support till deras nordiska försäljningsorganisation.
* Genomföra avstämningar av gruppbokningar samt support till gruppavdelningen i samband med detta.
* Hantering av agentbetalningar, påminnelsehantering, kontoavstämningar, bokföring och bokslutsarbete, samt viss kundkontakt.

En annan viktig del av det dagliga arbetet kommer att innefatta ansvar för att löpande uppdatera leverantörsregistret avseende bankuppgifter, samt att göra kontroller för att säkerställa att uppgifterna är korrekta.
Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna akademisk, med god teoretisk förståelse för redovisning och ekonomiprocesser
* Tidigare erfarenhet av arbete inom redovisning med god förståelse för finansiella system
* Tidigare erfarenhet av kundreskontra och gärna leverantörsreskontra
* Har goda kunskaper i MS Office, framför allt Excel, men även SharePoint, PowerPoint och Word
* Kan kommunicera på engelska i tal och skrift, samt kunna förstå de skandinaviska språken i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV, ExFlow, Readsoft eller MidOffice. Vidare är det ett plus om du har erfarenhet av digitalisering och automatisering inom leverantörsreskontraområdet.

För att passa in här och trivas ser vi att du som söker är prestigelös och samarbetar väl med dina kollegor och utanför teamet, vilket du ser som en självklarhet. Att anpassa sig snabbt till förändringar och nya förutsättningar gör du med lätthet, och du lär dig gärna nya rutiner och system. Du tar gärna initiativ och driver självständigt på dem i nära samarbete med ditt eget och andra team. Vidare tänker du gärna på nya digitala lösningar och att utveckla system för att effektivisera och förbättra.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid. Vikariat. Konsultuppdrag på 6 månader till att börja med.
* Placering: Centrala Stockholm. Du kommer utgå från kontoret.
* Lön: Timbaserad månadslön
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Nordic Leisure Travel Group säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt hotellbolaget Hotels & Resorts där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer ett normalt år runt 1 600 000 resor årligen i de nordiska länderna.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063676-SE