Jobbet Ekonom inom kundreskontra sökes till mediaföretag i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonom inom kundreskontra sökes till mediaföretag i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en initiativtagande och noggrann person med tidigare erfarenhet inom ekonomi? Vill du vara del av en arbetsplats med positiva och engagerade kollegor? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av världens största och äldsta bolag inom utomhusreklam och har en omfattande portfölj med över 450 000 digitala och klassiska reklamytor i 31 länder. Bolaget befinner sig nu i en intensiv och spännande digitaliseringstransformation och utomhusreklam är kanske mer intressant och relevant än någonsin. Vår kund arbetar också medvetet med sin företagskultur och har framgångsrikt implementerat ett antal värderingar i organisationen som blivit en självklar del i sättet att arbeta och agera. Vår kund har en stark övertygelse att det är bland annat detta som är receptet på deras framgång. De tar också kontinuerligt pulsen på organisationen vilket visar på hög trivsel bland medarbetarna och att man gärna rekommenderar sin arbetsgivare vidare.

För vår kunds räkning söker vi just nu en ekonom inom kundreskontra. Du ingår i det Skandinaviska Financeteamet som består av 16 personer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

-Fakturering till kund
-Dialog med sälj och Campaign Management kring kunder/order
-Registrering av kunder
-Kreditbedömningar nya och befintliga kunder
-Krav/påminnelse/inkassohantering
-Bokföra inbetalningar
-Bokslutsuppgifter relaterade till tjänsten
-Övriga ad hoc- uppgifter

Under sommaren kommer du även att stötta på leverantörsreskontran med bland annat betalningar, hantera inkommande fakturor och skicka ut dem på attest samt matcha hyresfakturor.

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta hos vår kund beläget i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och förväntas starta i början av mars och fortlöper augusti ut. Arbetstiderna är förlagda kontorstider, måndag till fredag. Har du några andra funderingar gällande rollen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har minst ett års arbetslivserfarenhet av kund- och leverantörsreskontra. Vi ser gärna att du har arbetat inom ett större, transaktionsintensivt bolag. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har erfarenhet av Skandinavisk verksamhet. Du har god systemvana och goda kunskaper inom Excel. Som person är du noggrann, effektiv och har lätt för att förstå samband. Vidare är du prestigelös och en lagspelare som trivs med att stötta dina kollegor. Du motiveras av en energisk arbetsmiljö med mycket ansvar. Rollen kräver att du är flytande i tal och skrift på engelska och svenska. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52273

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till