Jobbet Ekonom / Accountant / Accountants Payable på deltid till KIA Motors har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ekonom / Accountant / Accountants Payable på deltid till KIA Motors publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på ett internationellt företag som ständigt strävar efter att ligga i framkant inom sin bransch? Är du en analytisk person med god förståelse för ekonomi? Söker du en deltidstjänst på 50 %? Då kan du vara Kia Motors nya Accountants Payable.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 8 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Kia Motors.

Om företaget

Kia Motors Sweden AB etablerades 2004 och är ett dotterbolag till Kia Motors Corporation. De omsätter idag ca 4 miljarder kronor och är Sveriges tredje största bilmärke. Idag har företaget 83 återförsäljare och ca 90 serviceverkstäder runt om i landet. Företaget ansvarar för import, produktplanering, försäljning, service, utbildning, marknadsföring och information för Kia i Sverige. På huvudkontoret i Upplands Väsby arbetar cirka 75 personer och du kommer tillhöra ett team om nio engagerade medarbetare där dina kollegor har sina respektive specialområden och ansvar. Tjänsten är ett vikariat på halvtid (50 %) under åtta månader.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent ansvarar du för företagets fakturahantering och säkerställer korrekthet och kvalité. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera, skanna och verifiera leverantörsfakturor samt säkerställa att leverantörsregistret är uppdaterat. Vidare arbetar du med att säkerställa attestflödet, hantera kontering samt verifiera och boka manuella leverantörsfakturor i SEK och annan valuta. Därtill förbereder du betalningar och ansvarar även för de periodiseringar som tillhör ditt ansvarsområde. Du stämmer av AP-huvudbok och säkerställer att AP-relaterade delar färdigställs vid månads-, kvartals- och årsbokslut samt är delaktig i projekt som berör företagets leverantörsreskontra. Arbetet sker i tätt samarbete med kollegor inom hela organisationen, primärt Finance-avdelningen.

Formella krav

För att trivas i och axla rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har även några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis från leverantörsreskontra eller motsvarande. Utöver detta ser vi även att du har mycket goda kunskaper i Excel och med fördel även i SAP. Arbetet kräver att du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Som Accounts Payable krävs att du är noggrann, strukturerad och tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter samt säkerställer att de utförs i enlighet med uppsatt tidsplan. Därtill ser vi att du är driven, serviceinriktad och initiativtagande. Självfallet har du en god analytisk förmåga och har ett flexibelt förhållningssätt samt är en person som kommunicerar väl med andra och trivs i en roll med breda kontaktytor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Upplands Väsby Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Ekonom / Accountant / Accountants Payable på deltid till KIA Motors Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Ekonom / Accountant / Accountants Payable på deltid till KIA Motors eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: ekonom, accountant, accountants payable, ekonomiassistent, fakturahantering, fakturering, leverantörsreskontra, bokslut, kundkontakt

Referens

2875501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till