Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Einar Mattsson söker en analytiskt Controller jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Einar Mattsson söker en analytiskt Controller på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Einar Mattsson söker en analytiskt Controller

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

Vi söker en analytisk och engagerad controller som vill arbeta i en organisation med hög kompetens och driv i ett företag i ständig utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att säkerställa ekonomistyrningen i koncernens projekt. Arbetet sker i ett nära samarbete med fastighetschefen samt övriga medarbetare på ekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Stötta fastighetschefen med analys, kostnadsstyrning och prognosarbete.
  • Stötta förvaltningsorganisationen med kontroller och utbildningar.
  • Utveckla och effektivisera processer och rapportering.
  • Ad hoc analyser och projektuppföljning tillsammans med chefer.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll som controller eller analytiker. Du har en akademisk examen som civilekonom eller civilingenjör. Har du dessutom erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen samt ett stort systemintresse är det meriterande. Du är en avancerad användare av Excel då man kommer hanterar stora mängder data samt goda kunskaper i Office paketet i övrigt. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Du är en ansvarstagande och analytisk person som drivs av arbetet med siffror samtidigt som du tycker om att arbeta både på en operativ och strategisk nivå. Du uppskattar att vara en del av en ambitiös och kunnig organisation där du har möjlighet att påverka och hitta nya effektiva lösningar. Du har även en naturlig fallenhet för att se helheten, god kommunikativ förmåga och en öppenhet för förändringar.

Du erbjuds

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. Inom bolaget finns en stor stolthet för våra gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag.

Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: [ Email address blocked ]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 214EA78EE20143878020BC6643F26D05