Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

EHS-specialist till Cytiva jobb i Umeå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
EHS-specialist till Cytiva på StudentConsulting

EHS-specialist till Cytiva

StudentConsulting Umeå, Västerbottens län Heltid
Har du ett starkt intresse för arbetsmiljöfrågor och säkerhet? Vår kund Cytiva expanderar i Umeå och du har nu chansen att bli en del av ett redan starkt team i rollen som Enviroment, Health and Safety-specialist/Arbetsmiljöinspektör.

Information om uppdraget:

Du kommer att arbeta med bland annat:
•Bevaka miljö- och arbetsmiljökraven vid utbyggnation
•Implementera, driva och utveckla arbetsmiljöarbetet och arbete mot ISO-standarder
•Planera, stödja och följa upp det systematiska arbetsmiljöarbetet med riskbedömningar, kartläggningar, händelseutredningar och revisioner samt utarbeta förslag till åtgärder.
•Följa, tolka och rapportera förändringar i arbetsmiljöregler, såväl när det gäller svensk lagstiftning och interna regler
•Delta vid interna audits/inspektioner
•Utbilda inom arbetsmiljöområdet
Stödja organisationen för en säkrare miljö- och arbetsmiljö

Detta söker vi:

För den här tjänsten krävs det utbidning från Miljö och hälsoskyddsprogrammet eller liknande utbildning inom arbetsmiljö/miljö området. Du måste även ha goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har deltagit i byggprojekt samt har Bas P och Bas U.

Som person är du organiserad och strukturerad med god förmåga att förklara och förankra dina beslut. Du jobbar i en supportfunktion där det är viktigt att ha ett övergripande perspektiv där du bedriver ett framåtsyftande förbättringsarbete. Du arbetar mycket självständigt och uppskattar samverkan med andra. Du uttrycker dig obehindrat både muntligt och skriftligt på svenska och på engelska.

Uppdraget startar så fort vi hittat rätt person för jobbet, urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan på en gång!

Sökord: EHS-specialist, Arbetsmiljöinspektör, Arbetsmiljö

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61121