Jobbet Effektiv administratör sökes för kortare uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Effektiv administratör sökes för kortare uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning

Är du effektiv och strukturerad? Söker du ett kortare uppdrag? Då har vi uppdraget som administratör för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund söker nu en strukturerad person för ett kortare uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer dels bestå av;
- Datainsamling
- Arbete i Excell
- En del ekonomirelaterade uppgifter

Tjänsten beräknas starta omgående på deltid, alternativt heltid, där arbetet uppskattas till några veckor. För att utföra arbetet behöver du tillgång till egen dator. Du kommer utgå från kundens kontor i Hammarby sjöstad.

Detta söker vi:

Vi söker dig som antingen studerar eller söker ett arbete av kortare karaktär. Som person är du strukturerad, noggrann och effektiv. Du har viss förståelse för ekonomi och siffror. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, främst Excell. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55055

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till