Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Education Program Specialist till Academic Work jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Education Program Specialist till Academic Work på Academic Work

Education Program Specialist till Academic Work

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
As our Education Program Specialist, you will have a key role in our strategy to accelerate our sales in Skills Development Solutions as Academy, Talent Programs and Boost.


Om tjänsten
"Academic Work is currently on an exciting journey and we can see a huge potential on the market for our education solutions such as Reskilling thru our partner Academy, Talent programs and Boost programs. In order to achieve our goals and succeed with these changes, we are now recruiting several EPS. This is an exciting opportunity for you who wants to have a dynamic role within sales and really become an expert in strategic Sales. To find solutions in dialogue with prominent people within clients for their future needs in several different exciting and complex solutions really make the role extremely fun.

This is how Jesper Kihlström, Head of additional services, describes the role.

Vi söker nu dig som vill arbeta som Education Program Specialist, en roll där du utvecklar, paketerar och säljer våra utbildningsprogram Academy och konsulter tillsammans med vår sälj- och leveransorganisation. I den här rollen har du ansvar för att sälja våra utbildningsprogram och för att lyckas arbetar du i ett nära samarbete med våra Account Managers runt om i landet som bäst känner våra kunder. Du fungerar som specialist och för det krävs självklart en nära dialog med ansvariga för utbildningsprogrammen samt teamet som arbetar med våra tilläggstjänster. Du kommer även att samarbeta med till exempel kollegor från Academy, Business Area Managers och Sales Managers men huvudansvaret för att förhandla fram kompetensutvecklingslösningarna kommer att vara ditt. I rollen ingår både att stödja de lokala kontoren med kommande behov och att stödja samt initiera ett proaktivt arbete för att säkerställa att kontoren når sina mål. Proaktiv försäljning, partnerförsäljning och ansvar för att säkerställa att vi hittar nya potentiella verksamheter inom Academy kommer att vara en viktig del av rollen!

Arbetsuppgifter

* Paketera och sälja de konsulter som går utbildningsprogrammet före och under tiden som utbildningen pågår.
* Ansvara för att utbildningsprogrammet levererar rätt värde och nytta till våra kunder samt säkerställer att organisationen känner till utbildningen och konsulterna.
* Ansvarar för att tjänsten utvecklas och levereras på ett optimalt sätt till våra kunder.
* Nationell samordning när verksamheten berör mer än ett kontor.
* Utveckla ett bra samarbete med den lokala försäljningschefen på de filialer hen ansvarar för att säkerställa processen och uppfyllandet av processer och mål.
* Ansvarig för att säkerställa en bra överlämning till teamet som ska leverera det sålda kompetensutvecklingsprogrammet.
* Ansvara för alla affärssteg och kontraktsprocessen. Till exempel; tidsplanering, paketering av säljmaterial, kundmöten och avtalsförhandlingar för alla inblandade parter från Academic Work, Academy och kunden.

Vi söker dig som

* För att lyckas i rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av att ha arbetat operativt med strategisk försäljning B2B.
* Har erfarenhet och god förståelse för att arbeta med större och komplexa affärer.
* Kan visa att du i tidigare roller varit en högpresterare när det kommer till strategisk förhandling och försäljning.
* Är flytande i svenska och har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.
* Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen och försäljning av konsulter.

Personliga egenskaperna vi söker är:

* Affärsmässighet
* Självgående
* Samarbetsförmåga
* Resultatinriktad

Och självklart söker vi dig som vill bli en del av vår kultur och bidra till vår vision!

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Något av våra opertiva kontor i Sverige.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök här på annan site. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Information om företaget


Hur är det att jobba på Academic Work?

* Vår kultur på Academic Work
* CSR och miljö på Academic Work
* Instagram @Academic Work
* Facebook @Academic Work
* LinkedIn @Academic

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063127-SE