Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

EasyPark söker sin nästa kundservicestjärna! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
EasyPark söker sin nästa kundservicestjärna! på Academic Work

EasyPark söker sin nästa kundservicestjärna!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vill du bli en del av ett team som präglas av teamanda och härliga kollegor? Easyparks kundserviceteam växer och nu är vi på jakt efter dig som älskar att överträffa dina kunders förväntningar och är av uppfattningen att grym service kan vara en differentierande faktor. Här får du möjligheten att jobba i ett kundserviceteam där alla hjälps åt och stämningen är på topp. Sök redan idag då tjänsten kommer att tillsättas inom kort!


Om tjänsten
EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Deras parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. Deras vision är tydlig - de vill förbättra livet i framtidens städer - Make cities more liveable

Hos Easypark får du en unik möjlighet att bli en del av ett snabbväxande teknikdrivet företag som kännetecknas av entreprenörskap, innovation och framåtanda. EasyPark fokuserar på datadrivna beslutsprocesser, skalbarhet och en högkvalitativ kundupplevelse.

Du erbjuds

* Ett långsiktigt uppdrag på ett spännande bolag
* Meriterande arbetslivserfarenheter inom servicebranschen
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Som Kundservicemedarbetare kommer du att arbeta med inkommande ärenden från bolagets privatkunder som ringer in och har frågor kring deras parkering.

Du kommer till exempel att:

* Besvara frågor och hjälpa kunder som är intresserade av ett smidigare sätt att betala för sin parkering än att göra det via parkeringsautomaten
* Ta emot och registrera felanmälningar
* Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett sammansvetsat team och är flexibel i ditt arbetssätt då Easypark är en föränderlig organisation som växer.

Vi söker dig som

* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Har erfarenhet av administration och/eller ett servicerelaterat arbete sedan tidigare
* Har grundläggande datakunskaper

Vi ser det som meriterande men inte ett krav om du:

* Tidigare har arbetat i en kundtjänstroll

Som person är du:

* Flexibel
* Serviceinriktad
* Självgående
* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Arbetstider: 8-17
* Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Easyparks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
EasyPark är idag ett av världens ledande företag inom mobila tjänster för parkering och marknadsledare i Skandinavien. EasyParks tjänster gör parkering mer bekvämt, effektivt och ekonomiskt för både bilister, företagskunder, städer samt parkeringsoperatörer. EasyPark-appen har vunnit flertalet priser bl.a. bästa nyttoappen.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15057969-SE