Jobbet E-handelsadministratör sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

E-handelsadministratör sökes! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta med att utveckla E-handeln? Är du en person som tycker om utmaningar? Ansök då tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som E-handeladministratör hos vår kund UCS kommer du arbeta med att utveckla UCS egna produkter till deras E-handel. Det kommer ingå att hantera och utveckla deras E-handel t.ex. lägga upp priser, sökfunktioner och även underhålla den befintliga webbplatsen. Du kommer arbeta med plattformen Magento. Mer information ges vid intervju.

Om företaget
UCS började 1999 sin resa inom industriell IT, år 2015 skapades UCS koncernen vilket idag består av Ekonomiservice, IT Solutions och vi, Industrial IT. Hela koncernen är baserad i mjärdevi, Linköping med nyrenoverade lokaler och en ambitiös plan där är vi på väg framåt. Idag säljer vi IT-produkter och producerar nytänkande och kreativa lösningar inom skilda branscher över hela världen allt från medicin- & rymdteknik, bil- & flygindustrin och många fler.

Din profil
Skallkrav: - Kunskap inom e-handel och webbshop - Svenska och Engelska i tal och skrift Meriterande: Arbetat med Magento eller webbshop tidigare För att du ska trivas i denna roll som administratör inom E-handeln krävs det att du har en förståelse för försäljning via E-handel. Du som person behöver ha ett eget högt driv och känna en självsäkerhet i det du arbetar med. Det är också viktigt att du som person tycker om att driva projekten framåt och se problem som möjligheter.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Placeringsort: Linköping Arbetstider: 08–17 Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20553

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till