Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

E-Commerce Specialist Calzedonia jobb i Stockholm på Michael Page

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
E-Commerce Specialist Calzedonia på Michael Page

E-Commerce Specialist Calzedonia

Michael Page Stockholm, Stockholms län Heltid

Calzedonia Sverige befinner sig i en väldigt spännande fas där E-commerce är en växande verksamhetsgren och varför de nu söker en E-commerce Specialist. Rollen kommer ha stor påverkan på företagets arbete framåt i att fortsätta utveckla och förstärka tillväxten för varumärkena Calzedonia & Intimissimi i Sverige.

Client Details

Calzedonia Group är ett italienskt modeföretag specialiserade på badkläder, strumpbyxor och underkläder. Sedan 1986 i Italien, har de byggt upp ett globalt nätverk med cirka 39 000 medarbetare i över 50 länder. I Sverige öppnade de deras första butik år 2013 och har idag totalt 23 butiker av varumärkena Calzedonia och Intimissimi. Det svenska huvudkontoret är beläget i centrala Stockholm, var rollen även kommer vara baserad.

Description

Calzedonia Sverige befinner sig i en väldigt spännande fas där E-commerce är en växande verksamhetsgren och varför de nu söker en E-commerce Specialist. Rollen kommer ha stor påverkan på företagets arbete framåt i att fortsätta utveckla och förstärka tillväxten för varumärkena Calzedonia & Intimissimi i Sverige. Rollen har ett tydligt fokus på marknadsföringsstrategier och som mål att stärka varumärkeskännedom och kundlojalitet samt att säkerställa smidiga köpupplevelser online. Det är en utvecklande och bred roll där du självständigt kommer arbeta med E-commerce området.

I rollen som E-commerce Specialist, kommer bland annat följande arbetsuppgifter att ingå:

 • Stärka Calzedonia och Intimissimis varumärkespositioner i digitala medier
 • Identifiera och utveckla E-commerce kanaler med mål att nå ut till fler kunder
 • Ansvara för befintliga touch points (ex. e-mail, sms) samt utveckla och testa nya
 • Ansvara för webbplatserna för respektive varumärke; hantera innehåll, web-kampanjer, producera och översätta produktbeskrivningar
 • Ansvara för digitala strategier så som SEO, SEM, PPC och digital annonsering och marknadsföring. Detta genom eget arbete samt tillsammans med interna och externa partners
 • Utveckling och analysarbete kopplat till månatliga "Performance" rapporter
 • Nära samarbete med övriga avdelningar bland annat Retail, Logistics, Marketing på det italienska såväl som svenska huvudkontoret

Profile

För att lyckas i rollen som E-commerce Specialist på Calzedonia Sverige söker vi dig som är driven och öppensinnad. Du är nyfiken och flexibel, där du ser utmaningar och möjligheter som positiv utveckling. Vi hoppas även att du är självgående samtidigt som du är en teamspelare med ett starkt driv för att du själv och Calzedonia Sverige ska utvecklas framåt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Retail och PR inom en internationell organisation. Dessutom har/kan du:

 • Minst 3 årserfarenhet av E-commerce alternativt inom kampanj/säljanalys gärna på digitala plattformar
 • Kunskap inom Google Analytics
 • Stark kommunikationsförmåga och projekterfarenhet
 • God problemlösare med stort ansvarskännande

Job Offer

På Calzedonia Sverige erbjuds du en fantastisk möjlighet att vara med att utveckla deras E-commerce och deras två varumärken Calzedonia & Intimissimi framåt. En centralt placerad arbetsplats med härliga kollegor och ett bra förmånspaket.

Urval och intervjuer sker löpande: Ansvarig rekryteringskonsult är Richard Wilke

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: JN -102021-3610892