Jobbet E-Commerce Order Support har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

E-Commerce Order Support publicerad av Sandbergs Järn AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi är ett snabbväxande bolag som förser Sveriges byggbolag med verktyg, maskiner och tillbehör. Vår verksamhet vilar på tre ben: Försäljning via fysisk butik, ehandel samt ett team utesäljare som tillsammans hjälper våra kunder att hitta rätt verktyg. Tack vare en ökande ehandel söker vi nu en koordinerande roll som säkerställer att alla kunder får en positiv upplevelse under hela köpresan.

 

Arbetsbeskrivning

Som Order Support sköter du den dagliga kommunikationen med kunder via mail, telefon och även via vår chatt. Typiska ärenden är frågor om leverans, reklamationer, återköp, prisförfrågningar, serviceärenden, med mera. Genom att snabbt agera på dessa frågor säkerställer vi en hög kundnöjdhet och därmed säkrar återkommande kunder. Du blir en del av ett ungt drivet team som jobbar stenhårt för att bygga Sveriges absolut bästa ehandel inom bygg och hantverk. Arbetsplatsen är belägen mitt i centrala Stockholm i nyrenoverade lokaler.

 Kandidatprofil

Dig vi söker

Vi söker dig som gillar att hitta struktur i allt. Du som är en naturlig problemlösare och trivs bra i kontakten med kunder och ser lösningar i allt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har en bra generell koll på datorer och sociala medier. Meriterande erfarenhet är exempelvis tidigare jobb inom kundtjänst och/eller innesälj. Även tidigare erfarenhet inom ehandel är ett plus.


Must have

-          Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift

-          Kunskap inom Officepaketet (Word, Excel)

-          Godkänd gymnasieutbildning

Nice to have

-          Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift

-          Fler språk än Svenska/Engelska är meriterande

-          Utbildning inom marknadsföring/e-handel/logistik

Varför byta jobb?

Vi erbjuder en roll i ett mycket snabbväxande organisation där du får en god inblick i hur ehandel fungerar från marknadsföring till slutleverans och uppföljning. Goda möjligheter finns till utveckling och olika karriärmöjligheter i takt med vår tillväxt.

Tror du att detta är ett jobb för dig? Tveka inte att kontakta oss för mer information om tjänsten eller ansök direkt genom att trycka på ansök knappen här nedan. Alla frågor kring tjänsten kan kommuniceras via mail till marcus.svannas@sandbergsjarn.se
eller 073-5039910. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Ansök redan idag!

Referens

n/a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till