Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

E-commerce Merchandiser till globalt bolag inom mode! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
E-commerce Merchandiser till globalt bolag inom mode! på Academic Work

E-commerce Merchandiser till globalt bolag inom mode!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
E-handeln fortsätter att växa och har aldrig tidigare gått så starkt som nu. Vår kunds e-handel är inget undantag och nu har du chansen att vara med på deras fortsatta tillväxtresa. Här erbjuds du en stark företagskultur, mycket framåtanda och nytänkande! För dig med en bakgrund som har fokus på controlling, supply planning, product management eller category management och som lockas av att arbeta i en analytisk roll. Då tror vi att detta är ett perfekt nästa steg för dig. Sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten
I denna roll kommer du vara ansvarig för vad som ska säljas vid olika tidpunkter och arbeta strategiskt för hur köp ska byggas upp. Vår kund söker nu en person som är snabb i att ta action i förhållande till vad som händer på marknaden. Du kommer primärt vara ansvarig för att optimera varulagret genom planering och aktiveringar. Som E-commerce Merchandiser kommer du även vara ansvarig för att maximera nätförsäljning och vinst genom att driva den bästa onlinebutiken. Detta görs genom kommersiell planering, koordinering, verkställande och strategisk lagerplanering. Du kommer att vara den som förbättrar och bidrar till en kontinuerlig tillväxt på din marknad!

Du erbjuds

* Möjligheten att få in en fot på ett globalt företag
* En öppen, snabbföränderlig, flexibel, human och rolig arbetsplats!
* Ett nära samarbete med kollegor i ditt eget team samt med andra funktioner både inom onlineförsäljning och i övriga organisationen.
* Flexibla arbetstider och möjlighet till arbete hemifrån

Som konsult för Academic Work erbjuda du en trygg och långsiktig anställning samt stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

* Planera för vad som ska säljas vid olika tidpunkter och analysera hur köpen ska byggas upp för att optimera varulagret
* Analysera daglig försäljning och kundbeteende på webbplatsen och webbplatsens prestanda.
* Identifiera kundernas behov och agerar därefter för att driva försäljningen och se till att bästa kunderbjudande finns på plats.
* Placera produkterna strategiskt och se till att rankningen optimeras baserat på kundbeteende och i linje med varumärket.

Vi söker dig som

* Har minst ett års arbetslivserfarenhet av att arbeta inom e-commerce merchandising, controlling, supply planning, product management eller category management.
* Har en akademisk utbildning inom business, mode eller marknadsföring
* Har goda kunskaper i att analysera försäljning, kundbeteenden samt att mäta och följa upp KPI:er
* Har goda kunskaper i inköp, bygga upp köp och planering för optimering av varulager
* Har goda kunskaper i Google Analytics/Excel
* Koncernspråket hos vår kund är engelska så det behöver du kunna tala och skriva flytande

För oss är det viktigast hur du är som person och för att passa för rollen är du analytisk, drivs av att se konkreta resultat och brinner för kunden. Vidare ser vi att du är flexibel och anpassningsbar och har lätt för att samarbeta med andra människor.

Övrig information

* Start och uppdragslängd: Januari tom augusti 2022
* Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
* Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15063477-SE