Jobbet E-Commerce Manager till nytt bolag som väntas bli the next big thing har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

E-Commerce Manager till nytt bolag som väntas bli the next big thing publicerad av Skill

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Världens möjlighet för dig som vill bygga marknadens bästa e-handel. GoldenVagance söker efter sin nya E-Commerce Manager som ska sätta strategier för, utveckla och driva vår e-handel. Nu har du chansen att komma in tidigt och sätta din prägel på vad som kommer bli ett snabbväxande bolag med försäljning mot den globala marknaden. Tjänsten kan placeras i Stockholm eller Norrköping.

Om företaget
GoldenVagance har visionen att bli ett globalt fashion-brand inom beachwear med huvudprodukter såsom solglasögon och badkläder. Vi ska vara det självklara valet på alla ställen där solen lyser, och vi ska bli det snabbt. Vi befinner oss i uppbyggnadsfasen och håller just nu på att rekrytera vår bas. Bakom oss står bl.a. grundarna av iDeal Of Sweden och andra erkänt duktiga aktörer. I vårt nätverk och Advisory Board sitter flertalet erfarna kompetenser som t.ex. Per Holknekt – grundare av det prisade klädmärket Odd Molly. Tillsammans har vi en gedigen erfarenhet av att bygga framgångsrika brands genom bland annat marknadsföring online och genom influencers. GoldenVagance har tagit in kapital från investerare som arbetar specifikt med snabbväxande e-handelsbolag. Detta för att lägga god grund för en snabb global expansion. Våra produkter är alla av egen design och utveckling – med dessa är vårt primära fokus att bygga ett starkt och unikt varumärke på kort tid. Vi är en start-up med helt unika förutsättningar vilket lägger grunden för en snabb, spännande och otroligt rolig tillväxtresa. Med denna resa kommer möjligheter men det kommer även ställa krav på dig som vill vara med. Vi letar efter personer som ser sig själva som entreprenörer inom sina områden och som är villiga att ta fullt ansvar och arbeta prestigelöst för att vi ska nå våra gemensamma mål.

Dina arbetsuppgifter
Som E-commerce Manager kommer du att ta ett helhetsgrepp för att utveckla marknadens absolut bästa e-handel. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att utveckla och driva den dagliga e-butiken samtidigt som du snappar upp de senaste trenderna och förändringarna från de främsta internationella aktörerna. Du kommer vara experten på vårt affärssystem och ha ett övergripande tekniskt ansvar. En viktig del i rollen blir att skapa och vidareutveckla effektiva rutiner och processer, samt att arbeta tvärfunktionellt i vår organisation för att få våra olika avdelningar att fungera optimalt tillsammans. Du är ansvarig för Google-marknadsföringen vilket vi ser som en viktig del i rollen att kombinera för att ha full förståelse för hur allt hänger ihop. Du kommer att arbeta med de främsta verktygen på marknaden för att möjliggöra den gemensamma framgången. Tillsammans med ledningen tar du fram idéer kring kampanjer, nykundsanskaffning och hur vi skapar en butik som konverterar i världsklass. Du kan utgå antingen från Stockholm eller Norrköping.

Din profil
För att trivas i rollen men också i ett företag som snabbt kommer växa krävs att du är driven och ansvarstagande. Du gillar en kultur med högt tempo, prestigelöshet och där man firar framgång. Eftersom att du kommer ta det övergripande ansvaret för att utveckla och driva e-handel krävs att du är analytiskt lagd med känsla för siffror men även att du har den tekniska höjd som krävs för att vara en kompetent kravställare, initialt i arbetet kring nya hemsidan. En bakgrund inom programmering är en stor fördel. För att du ska klara av arbetet krävs att du har med dig relevant arbetslivserfarenhet från e-handel, gärna i ledande befattning. Det är meriterande med en relevant examen för högskola eller universitet men även om du har ett intresse för mode/trender inom branschen alternativt vill lära dig dem snabbt. Vad vi erbjuder: Vi erbjuder en unik möjlighet att vara med och bygga vad som kommer bli en framgångsrik e-handel på den globala marknaden. Eftersom att du kommer in i ett tidigt skede har du möjlighet att bidra till att skapa den företagskultur du alltid letat efter – att sätta din prägel på vad som har all potential till att bli något extra. Du kommer att arbeta utifrån Norrköpings finaste adress (Drottninggatan) med nyrenoverade lokaler.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar GoldenVagance med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Gilén, 013-473 20 65 alt. pehr.gilen@skill.se eller Pontus Lundquist på 013-32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

Referens

3842

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till