Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Duktig TIG-svetsare med erfarenhet av rostfritt sökes för omgående start! jobb i Jönköping på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Duktig TIG-svetsare med erfarenhet av rostfritt sökes för omgående start! på Lernia

Duktig TIG-svetsare med erfarenhet av rostfritt sökes för omgående start!

Lernia Jönköping Heltid

Är du  svetsare och duktig på framförallt TIG-svetsning? Har du erfarenhet av att arbeta i rostfritt och söker något nytt? Skicka in din ansökan idag!

OM FÖRETAGET
Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi en TIG-svetsare för uppdrag hos kund i Habo. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person finns möjlighet att så småningom bli övertagen av kund. 

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som TIG-svetsare på ett företag som arbetar med legotillverkning i rostfritt. Inga svetslicenser krävs, men däremot behöver du vara duktig på att läsa ritningar, har en känsla för svetsning på fri hand samt att du har erfarenhet av att ha arbetat i rostfritt tidigare. Arbetet är varierat och ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en viktig del av ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. 

OM DIG
För att vara aktuell för tjänsten krävs: 

  • Körkort och bil
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av svetsning  - TIG
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med rostfritt
  • Goda kunskaper i ritningsläsning
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift 
  • Truckkort A+B

Det är meriterande om du även har en svetsutbildning. 

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha en god social och kommunikativ förmåga och även vara flexibel.  Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, noggrann och lyhörd när det kommer till att ta till sig instruktioner och direktiv.

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Habo 
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, skift eller dag 
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstid 


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 67405