Jobbet Duktig PLC-programmerare sökes till framgångsrikt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Duktig PLC-programmerare sökes till framgångsrikt företag! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Kristianstad

Arbetsbeskrivning


Är du en lagspelare som gillar att lyckas som team? Har du erfarenhet av PLC-programmering och vill fortsätta att utvecklas på ett spännande företag där möjligheterna är enorma? Du kan vara den vi letar efter, sök idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som PLC-programmerare kommer du att vara delaktig i hela processen, från att förfrågan kommer in från kund till att ett färdigt skåp står installerat och klart. Detta är en varierande roll där du har möjlighet att bredda dina kunskaper och utvecklas inom hela processen. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl konstruktörer som projektledare, skåpbyggare och installatörer. Här lyckas man som team! Exempel på arbetsuppgifter: - PLC-programmera el- och automationsskåp - Testa färdigbyggda skåp - Installera och programmera skåp ute hos kund Som ny på detta företag kommer du att få en introduktion i företaget och gruppen. Du kommer att bli tilldelad en mentor i from av en mer erfaren kollega. Arbetsuppgifterna kommer från start att anpassas efter din nivå och sen utvecklas i takt med att du lär dig företaget och arbetsuppgifterna.

Om företaget
Detta företag har en komplett verkstad där de bygger kundanpassade apparatskåp och projekt mot industrin. Det finns en enorm kunskap inom väggarna och bredden av kunskap gör att de kan ta sig an stora projekt från start till mål. Inom automation har de kunskap att hantera de flesta PLC-system på marknaden och levererar även lösningar för HMI och Scada. Även servo och robotsystem är någonting de arbetar mycket med. Detta är ett stabilt företag som jobbar med många stora, välkända företag och projekt. I gruppen har de en skön stämning där alla värdesätter vikten av samarbete och gemenskap. Tekniknivån är hög och gruppen arbetar ständigt efter att följa teknikens utveckling.

Din profil
För att lyckas i denna rollen ser vi att du är en ödmjuk teamspelare som stöttar dina kollegor när det behövs. Du gillar utveckling, ny teknik och har ett ständigt driv för nya utmaningar. Skallkrav - Relevant utbildning, minst gymnasienivå. (till exempel El/Automation/Programmering) - Minst 2-års erfarenhet inom PLC-programmering - Möjlighet att resa 25% i tjänst - Kökort B - Engelska i tal och skrift Meriterande - Erfarenhet av skåpbygge - Svenska eller andra språk

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: 19/8, med hänsyn till eventuell uppsägning. Placeringsort: Fjälkinge Arbetstider: 07:00-16:00 Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20228

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till