Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
DUKTIGA OCH DRIVNA C#-UTVECKLARE TILL WINT! på Friday Tech Recruitment

DUKTIGA OCH DRIVNA C#-UTVECKLARE TILL WINT!

Friday Tech Recruitment Göteborg, Västra Götalands län
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Värdesätter du en familjär känsla där alla oavsett arbetsuppgifter umgås och hjälps åt i vardagen? Tycker du det är spännande att få vara med om att automatisera Wints kunders ekonomi, så att de får mer tid över till det som är roligt, viktigt eller lönsamt? In och sök tjänsten direkt då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för Wints räkning två duktiga C#-utvecklare till deras R&D team i Göteborg. Du kommer sitta på Wints huvudkontor i centrala Göteborg tillsammans med 50 andra kollegor. Inom snar framtid kommer Wint flytta till nybyggda och minst sagt oblyga lokaler i Gårda. Är du nyfiken på hur din framtida arbetsplats kommer att se ut? Klicka här.

Här får du vara med på en expansiv resa tillsammans med andra likasinnade personer som brinner lika mycket för modern teknologi som du gör. Teamet består av 6 erfarna .NET utvecklare och 2 testare. Wint har även ett utvecklingsteam som sitter på Sri Lanka och för dig som drömmer om att arbeta utomlands finns möjligheten att på sikt även sitta där.

För att trivas i rollen behöver du brinna för C# utveckling. Det är pluspoäng om du har hunnit nosa lite på webbutveckling och annat smått och gott såsom CSS, HTML, Jquery, JavaScript och SQL, men det är inget krav. Teamet jobbar mot Microsoft Azure, håller koll med GitHub och kodgranskar och jobbar med Continous Deployment. Dem använder även en variant av Kanban/Scrum för projektledning.

Hos Wint är tekniken väldigt viktigt och står i fokus, men den är inte allt. Det viktigaste i bolaget är deras gemensamma lagtänk och dem behöver därför utvecklare som förstår innebörden av det lilla laget i form av utvecklingsteamet – och det stora laget; resten av alla kollegor som kommer att använda det som byggs. 
 

VI SÖKER DIG SOM:

Har läst på universitet/högskola med inriktning objektorienterad-programmering och som har hunnit arbeta några år som C# .NET utvecklare. Gärna att du suttit i den senaste tekniken och därmed är van vid .NET core och Microsoft Azure.

Vidare är du en person med starkt pragmatiskt tänkande som prioriterar att ha roligt på jobbet lika mycket som att leverera bra resultat. Då Wints medarbetare är engagerade, drivna, ödmjuka och sociala ser Wint att även du identifierar dig med dessa egenskaper.

Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av webbutveckling.

OM FÖRETAGET:

På Wint är vi fast beslutna att göra det superenkelt för våra kunder att driva företag genom att automatisera deras ekonomiadministration. Vårt jobb är att trolla bort så mycket som möjligt av de måsten som följer med företagande, så att våra kunder får mer tid till det som är kul. Eller viktigt. Eller lönsamt. Business made fun, helt enkelt.  

När vi inte jobbar så gillar vi att träna ihop, spela pingis ihop och aw:a ihop. Göra saker tillsammans, helt enkelt. Vi är övertygade om att det här med att bygga relationer på jobbet är superviktigt så vi försöker därför hitta på så mycket som möjligt tillsammans.

Får du inte nog om Wint och vill höra mer? Se videon nedan och läs mer på deras hemsida.
https://youtu.be/Hf6QKsI04O8

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Wint.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Centralt i Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
  • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday424