Jobbet Duktig montör till välkänt företag i Tumba! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Duktig montör till välkänt företag i Tumba! publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbetat som montör? Vill du arbeta i Tumba på ett välkänt och omtyckt företag där man tar hand om sina anställda? Läs då vidare!

Uppdraget
Vi söker en montör för ett uppdrag med uppstart omgående som pågår 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till kunden.

Arbetsuppgifter
Som montör ute hos vår kund kommer du montera robotar som har tusentals komponenter, du arbetar regelbundet med ritningsläsning då du utför mätningar och felsökning med hjälp av el schema.

Din bakgrund
Krav är att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som montör och har ett generellt goda kunskaper inom Mekanik och/eller elektronik. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, tempo, laganda och bra inställning. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Personliga egenskaper
För att trivas på jobbet behöver du vara social, flexibel och noggrann. Vi ser att du är en lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har ett öga för detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, tempo, laganda och bra inställning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid skiftarbete/Stockholm/Tumba

Tillträdesdag
Omgående

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

60515

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till