Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

DSP-Ingenjör mot Audio jobb i Lund på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
DSP-Ingenjör mot Audio på Framtiden

DSP-Ingenjör mot Audio

Framtiden Lund, Skåne län Heltid
DINA ARBETSUPPGIFTER


Som DSP ingenjör kommer du att ingå i en avdelning om 30 personer med blandade kompetenser inom Audio och Opto. Du kommer att arbeta mot Audio med produkter som ingår i segmentet Consumer Products. Detta kan vara produkter som tillexempel mobiltelefoner, högtalare och hörlurar. Inledningsvis innebär arbetet främst vidareutveckling av befintliga produkter men på sikt är du även med på uppstart av projekt i nyutveckling. Du kommer att arbeta från vår kunds kontor i Lund och resor kommer att förekomma i tjänsten.  

Andra arbetsuppgifter innebär…

-          Dokumentation och olika ärendehanteringssystem
-          Delta i kundmöten
-          Arbeta med audiotestsystem från labbet

OM FÖRETAGET

Vår kund är ett konsultbolag inom IoT (Internet of things). Här får du möjlighet att tillsammans med specialister inom hård- och mjukvaruutveckling leverera förstklassiga lösningar till era kunder, från idé till färdig produkt. Du kommer vara delaktig i att utveckla framtidens coolaste teknik tillsammans med landets vassaste ingenjörer!

DIN PROFIL

För att lyckas i rollen som ingenjör hos vår kund ser vi gärna att du är engagerad, lösningsorienterad och flexibel. Eftersom du tidigt kommer tilldelas stort eget ansvar är det viktigt att du gillar utmaningar och har en vilja för att utvecklas. Då arbetet sker i projektgrupper är det viktigt att du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga.Skallkrav:


-          Civilingenjörsutbildning inom relevant område
-          1 års erfarenhet av att jobba med DSP inom audio
-          Engelska i tal och skrift

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Lund
Arbetstider: 08.00 – 17.00
Omfattning: Heltid


- Civilingenjörsutbildning inom relevant område - 1 års erfarenhet av att jobba med DSP inom audio - Engelska i tal och skrift
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000035303884