Jobbet Drivna webbutvecklare sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Drivna webbutvecklare sökes publicerad av Sogeti

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Jag heter Calle Laurén och ansvarar för Team Digitala Kanaler på Sogeti i Jönköping. Här arbetar vi med det vi brinner för, med kreativitet och nyfikenhet utvecklar vi innovativa digitala tjänster och produkter vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga. Särskilt duktiga är vi i Jönköping på att utveckla lösningar inom Digitala Kanaler (UX, webb, e-handel, mobilitet, IoT) samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test, Projektledning och Verksamhetsutveckling.


Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.


Vi i team Digitala Kanaler är 30 härliga konsulter på vårt kontor i Jönköping. Vill du göra oss ännu bättre? Är du mer än programmerare? Vill du vara med och leverera de bästa konsulttjänsterna och de vassaste lösningarna till våra kunder? Vi vill jobba med dig som har förmågan att se helheten som konsult. Häng på oss!


Hos oss finns vårt Microsoft Center of Excellence där vi jobbar med utveckling inom webb, integration eller mobilitet. På Sogeti jobbar vi i nära samarbete med våra kunder och utmanar ständigt oss själva för att skapa morgondagens lösningar. Hos oss får du möjligheten att arbeta med intressanta kunder och ingå i ett stort nätverk av trevliga och duktiga kollegor.


Läs mer om Andreas och Annika från vårt team och få en inblick i hur det är att jobba på Sogeti.


Som person...

  • har du lätt att sätta upp egna mål och fokusera på det som är viktigt för kunden
  • gillar du utmaningar och är nyfiken på nya uppdrag
  • är du affärsmässig, ansvarsfull, och trivs i rollen som konsult
  • har erfarenhet som systemutvecklare inom Web.
  • har goda kunskaper i Web-teknologier såsom jQuery och AJAX, ASP.Net etc.

Det är ett plus ifall du...

  • du har erfarenhet av Bootstrap, Angular eller andra ramverk för webben
  • du kan utveckla i Episerver, Sitecore, Umraco eller liknande.
  • har god känsla för design av användargränssnitt och användarupplevelse.
  • erfarenhet av utveckling av responsiv design

Samtliga sökande bör ha universitets- eller högskoleexamen och minst två års erfarenhet som utvecklare.


Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Engineering Services och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 27 000 kunniga kollegor i 13 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor?


Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

30193

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till