Jobbet Drivna telefonförsäljare sökes till kund på Karlaplan! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Drivna telefonförsäljare sökes till kund på Karlaplan! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad, social och målinriktad? Motiveras du dessutom av tävlingar, resultat och försäljning? Då kan du vara den vi söker.

Information om uppdraget:

Vår kund är ett elbolag som har ambitionen att erbjuda sina kunder Sveriges lägsta elpriser. Hos vår kund är miljön är i stort fokus vilket innebär att företaget alltid strävar efter att arbeta klimatbaserat med förnyelsebar energi. Bolaget grundades i Norge och öppnades i Sverige år 2009.

I rollen som innesäljare är telefon och dator dina arbetsredskap. Du kommer främst att ringa utgående samtal till både tidigare, befintliga och nya kunder och bli ansvarig för företagets kommunikation, marknadsbearbetning och försäljning.
Vår kund är väldigt mån om att personalen trivs på sitt arbete därmed satsar de på att skapa en hög delaktighet och möjlighet till stor personlig utveckling.

Vi erbjuder timlön plus provision.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan kl. 9-20, men kan variera beroende på veckodag. Rollen är på heltid och motsvarar en arbetsvecka på 38 timmar. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund som har kontor på Karlaplan. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag och kommer efter sex månader gå över till en direktanställning hos kunden.

Detta söker vi:

i söker dig som har minst en gymnasialutbildning. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service och sälj, med telefonvana. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en vinnarskalle, tålmodig, serviceinriktad, effektiv och en god relationsskapare. För att lyckas i tjänsten ser vi att du trivs att arbeta efter uppsatta mål och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du är kommunikativ och behärskar både svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Det ett krav att du har grundläggande datorkunskaper och kan hantera Officepaketet. Passar beskrivning in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42149

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.