Jobbet Drivna studenter som vill jobba med kundtjänst sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drivna studenter som vill jobba med kundtjänst sökes! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Har du en passion för att ge bästa möjliga kundservice och ständigt överträffa kundens förväntningar? Är du en resultatdriven person som älskar högt tempo och kundkontakt? Är du student och vill jobba 1-2 gånger i veckan? Tveka inte att söka!

Information om uppdraget:

Vår kund har sitt huvudkontor beläget i Helsingborg där alla avdelningar finns under samma tak. Du kommer arbeta som kundtjänstmedarbetare på kundtjänstavdelningen tillsammans med ca 60 andra engagerade och drivna kollegor. Vår kund är den ledande aktören inom sitt område online & det är ett företag som hela tiden växer och expanderar. Som anställd på företaget har du alla möjligheter till utveckling och ta del av företagets framgångsresa.

Detta söker vi:

Som kundtjänstmedarbetare är du mycket lösningsorienterad och motiveras av att ge kunderna bästa möjliga service i form av svar på frågor och lösningar på problem. Kundnöjdhet prioriteras högst och du har en förmåga att vända missnöjda kunder till nöjda med hjälp av din personlighet och kunskap.
Du bör även vara mycket flexibel då ingen dag är den andra lik. Du kommer ständigt få hantera olika typer av människor med olika typer av problem. Då kommunikation med kunderna sker via telefon och mail ser vi att du är bekväm med ett stillasittande arbete och har god telefonvana. Vidare ser vi att du är stresstålig, driven och brinner för företagets tillväxt.
Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
-Reklamationsärenden
-Leveransfrågor
-Guide på hemsida
-Merförsäljning
Du har goda kunskaper i både tal och skrift och har lätt för att prata med alla möjliga slags människor. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av service och kundtjänst över telefon. Grundläggande IT-förståelse och datorvana är ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49490

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till