Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driven researcher/rekryteringsassistent till Jurek jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driven researcher/rekryteringsassistent till Jurek på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Driven researcher/rekryteringsassistent till Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Som Researcher/Rekryteringsassistent hos oss arbetar du med talangförsörjning inom våra specialstområden. I tätt samarbete med ditt team (Specialistområdeschef, Rekryteringskonsulter och Konsultchefer), jobbar du med att hitta kandidater och konsulter till våra uppdrag. Du är med i alla steg av rekryteringsprocessen och du spelar en viktig roll för att hitta rätt kompetens till rätt roll!

Vi erbjuder dig
Som Researcher/Rekryteringsassistent blir du del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar i ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och professionalism. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och vi sitter i trevliga lokaler på Biblioteksgatan 11 i Stockholm. Du kommer att arbeta med kompetenta och drivna kollegor på ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom Law, Human Resources, Finance, Marketing & Communication och Business Support. Något av det mest givande i rollen som Researcher/Rekryteringsassistent är att du kommer lära dig mycket om olika typer av branscher, företag och roller och deras olika utmaningar. Om detta är något som tilltalar dig kommer du trivas i rollen som Researcher/Rekryteringsassistent hos oss!

Rollen
En mycket viktig del av en rekryteringsprocess är searcharbetet som bidrar till att hitta rätt kandidat. Du arbetar med hela searchprocessen i rekryteringsuppdrag där vi söker chefer och specialister till våra kunder. Utifrån en kravprofil och vår kunds behov kartlägger du kandidater, branscher och företag för att sedan ta första kontakten med kandidater över telefon eller Teams. Du kommer att jobba med kvalificerade sökningar i LinkedIn, Jureks ATS och andra relevanta databaser. Du fungerar även som ett stöd i rekryteringsprocessens andra delar och arbetar med intervjuer och referenser.

En annan viktig del av ditt jobb är att ha det övergripande ansvaret för att driva inflödet av nya potentiella kandidater och konsulter till Specialistområdet du jobbar i, och du håller även kontakt med och uppdaterar information kring vårt befintliga nätverk av kandidater och konsulter. Du kommer helt enkelt bygga vidare på och underhålla vårt fantastiska nätverk av kandidater och konsulter!

Du som Researcher/Rekryteringsassistent har många olika kontaktytor inom Jurek men även med våra kandidater, konsulter och kunder. Du fungerar därför som en sammanhållande länk/projektledare mellan olika intressenter i rekryteringsprocessen. Att jobba som Researcher/Rekryteringsassistent är en rolig blandning av att arbeta relationsskapande och datadrivet. Det är viktigt att du drivs av att skapa förtroendeingivande relationer med kandidater och konsulter samt att du motiveras av att arbeta kreativt och effektivt i olika system.

Vem är du?
Vi söker dig med ca 2-5 års arbetslivserfarenhet. Du får gärna ha med dig kunskap om olika roller och tjänster inom våra specialistområden, men det är inget krav. Du är akademiker med en väldigt god förmåga att arbeta strukturerat, effektivt och smart och har lätt för att uttrycka dig både på engelska och svenska. 

På Jurek lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vem du är. För att lyckas i rollen som Researcher/Rekryteringsassistent har du tålamod och du ger inte upp så lätt. Du är även kommunikativ, analytisk och nyfiken. Du förstår vikten av att bygga nätverk och du har ett passionerat intresse för att arbeta med människor, system och processer.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig hos Jurek, Niklas Westberg, [ Email address blocked ] . Start är satt till september men då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om oss
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en researcher/rekryteringsassistent till vårt Stockholmskontor. Du rapporterar till ansvarig Specialistområdeschef.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 85 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?
Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning, Rekryteringsassistent

 


 

Rekommenderade jobb

Driven researcher/rekryteringsassistent till Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Ekonom till rollen som Senior Rekryteringskonsult
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
Affärsdriven rekryteringskonsult till Jurek Business Support
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2D7FB82B8C8C4DA298D8440B984AA144