Jobbet Drivna produktionsmedarbetare till Stena Components i Nybro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drivna produktionsmedarbetare till Stena Components i Nybro publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Nybro

ArbetsbeskrivningOm företaget

Är du en teknikintresserad person, med en stor vilja att utvecklas i din yrkesroll? Har du tidigare arbetat inom industrin och trivts i den miljön? Då har vi det rätta uppdraget för dig!

Stena Components erbjuder tillverkning av kvalificerade stålkomponenter till svensk och nordisk industri. Detta görs genom skärning och vidareförädling av högkvalitativ plåt i egna anläggningar. Företaget levererar i alla faser från ämne till produkt och har hela processen från ritningar, avancerad bearbetning och efterbehandling med fokus på flexibilitet, kompetens och kapacitet. För mer information besök gärna www.stenacomponents.se.Arbetsuppgifter

Arbetsgruppen du kommer att arbeta i är en mix av medarbetare med lång erfarenhet och medarbetare som är i början av sin karriär. Arbetet är väldigt självständigt, men medarbetarna hjälper varandra att utvecklas för att tillsammans leverera produkter med hög kvalité och du måste därmed gilla att jobba i team.

Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocesser. I denna tjänst är variationen av arbetsuppgifter en utmaning, då det hela tiden är nya produkter som tillverkas, vilket kräver att du är en person med en stor vilja och förmåga att lära dig tekniska arbetsuppgifter. Det krävs ett stort intresse och god förmåga att fokusera, då satta mål ska nås under eget ansvar. I det egna ansvaret ligger även att visa engagemang, noggrannhet, flexibilitet samt att uppnå resultat med hög kvalitet. Stena Components är ett väletablerat företag som satsar otroligt mycket på att kompetensutveckla sin personal, så har du intresse och driv, finns alla möjligheter att vidareutvecklas i din yrkesroll.

Då kunden har ett långsiktigt behov kommer personlighet och engagemang att väga tungt. Det långsiktiga behovet innebär stor chans till anställning på Stena Components och utvecklingsmöjligheter inom företagets alla avdelningar.Formell kompetens

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Tidigare erfarenheter inom CNC, programmering, mätteknik, verktygskunskap samt truck är meriterande.

Det är önskvärt att du har tidigare erfarenheter av industri samt att du har drivet och viljan att utvecklas i din roll!

Övriga krav är svenska i tal och skrift och grundläggande datorkunskaper. Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning med en huvudsaklig inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet som montör och industri. Meriterande är om du har dokumenterad utbildning av svets eller CNC, SSG, Heta Arbeten, eller truckkort. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ heltid  -2-skift el. dagtid /NybroTillträdesdag

Omgående, enligt överenskommelseInformation

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! 

 Du kommer att anställas som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning, men arbeta som konsult hos Stena Components i Nybro. Efter inhyrningsperioden kan det finnas möjlighet att övergå i en tjänst hos kund.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Referens

30537

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till