Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Drivna lagermedarbetare sökes på heltid för Skapamer i Kristianstad! jobb i Kristianstad på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Drivna lagermedarbetare sökes på heltid för Skapamer i Kristianstad! på StudentConsulting

Drivna lagermedarbetare sökes på heltid för Skapamer i Kristianstad!

StudentConsulting Kristianstad, Skåne län Heltid
Är du arbetsvillig och engagerad i ditt arbete? Är du en lagspelare som tror att du tillsammans med dina kollegor kan ta företagets lager till nya höjder? Då har vi heltidsuppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Skapamer E-Handel Norden AB är ett expansivt företag inom Aller Media-gruppen och jobbar med försäljning av hobby, pyssel, konstnärsmaterial, mm till kunder i Sverige, Norge och Danmark. Som lagermedarbetare på Skapamer arbetar du primärt med orderplock av kunders beställningar, skicka ut beställningar samt sorterar in inkommande produkter för att säkerställa ordning och reda. Den ständiga målsättningen är att säkerställa service och kvalité för de kunder som beställt produkter för att de ska få dessa levererat till utsatt tid.

För att trivas i rollen bör du uppskatta fysiskt arbete då större delar av dagen spenderas gående och stående. Som medarbetare är du en viktig del av maskineriet som får företaget att fungera hela vägen in i mål - från beställning till leverans.

Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och arbete som uthyrd medarbetare hos Skapa Mer. Vid gott arbete finns goda chanser för övertag.

Detta söker vi:

Du är energisk och bidrar mer än gärna med positiv energi till din omgivning. Arbetet är viktigt för dig och du ser stor vikt i att genomföra dina uppgifter väl från början till slut i samverkan med dina kollegor. Du är prestigelös och har inga problem att hugga i där det behövs.

Tidigare erfarenhet inom lager är meriterande men inget krav. Den personliga lämpligheten är av stor vikt - du är nyfiken på att lära dig och är redo för nya utmaningar i ditt arbete.

Vi söker dig som har flytande svenska i tal och skrift för att kunna ta del av arbetsledning, viktiga instruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Eftersom Skapamer är i en expansiv fas är det fördelaktigt om du har möjlighet att börja omgående alternativt inom kort.

Är du den personen vi söker? Ansök redan idag!

Vi kommer ha intervjuer löpande och platserna kommer tillsättas så fort vi funnit rätt kandidater.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59021