Jobbet Drivna innesäljare till nytt succéteam i Örebro hos Abonnera har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Drivna innesäljare till nytt succéteam i Örebro hos Abonnera publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Är du sugen på att ta klivet in försäljningsbranschen och gärna bjuder på din personlighet för att skapa relationer? Vill du ingå i ett härligt gäng med vassa säljskills och samtidigt kunna påverka din egen lön? Abonnera slår nu upp portarna till sitt nya kontor mitt i centrala Örebro, och nu har du chansen att bli en del av teamet! Sök redan idag då urval sker löpande!


Om tjänsten
Abonnera är ett säljbolag med kontor i Karlskoga och Helsingborg som arbetar med abonnemangsförsäljning för operatören 3. Genom goda kundrelationer och försäljningsresultat arbetar man med exklusivitet i sin försäljning av mobilabonnemang mot privatpersoner och företag. Inom företaget arbetar man även med försäljning av abonnemang för Viasat. Med dessa välkända varumärken i ryggen utökar man nu sin verksamhet och slår upp portarna för nya säljkontor i Spanien, Göteborg och Örebro.

Kontoret i Örebro finns beläget mitt i stan i NA-huset, bredvid Grekiska kolgrillsbaren, och under våren kommer ett helt nytt team att stå redo för att skapa nya framgångar! En teamleader kommer att finnas på plats för att stötta och coacha dig & teamet i ert dagliga arbete i samtal med kunder. Med erfarna kollegor och gemenskapen på kontoret i Karlskoga kommer du att ingå i ett sammansvetsat gäng som gillar att ha kul tillsammans, och som jobbar hårt för att nå sina gemensamma mål.

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning eller om du står redo att ta klivet in arbetslivet kommer du att ges utvecklingsmöjligheter och rätt förutsättning för att lyckas i rollen. Abonneras värdegrund och vision är att din personliga utveckling kommer att vara lika viktig som din utveckling inom relationsskapande försäljning! Man erbjuder dig som ny en tvådagars utbildning, och därefter en 5-stegsutbildning med karriärstege.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Abonnera.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare hos Abonnera kommer du att arbeta med försäljning av abonnemang för mobiloperatören 3. Din roll i samtalet kommer att vara att skapa en relation med kunden för att kunna förstå kundens behov, och att finnas behjälplig med dina erbjudanden om abonnemang.

Du kommer exempelvis att:

• Kontakta nya kunder via telefon
• Arbeta med försäljning av mobilabonnemang mot privatpersoner
• Vara delaktig i gemensamma uppstarts- och interna möten på kontoret
• Arbeta mot uppsatta mål och budget

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom försäljning och har lätt för att anpassa dig till olika typer av människor. Att du är en målinriktad person som vill utmanas i ditt arbete är det som kommer att göra att du trivs i rollen!

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Talar och skriver obehindrad svenska då språket förekommer i både tal och skrift i den dagliga kommunikationen med kunder

Det är meriterande om du:

• Talar andra språk
• Har tidigare erfarenhet av försäljning som exempelvis telefonförsäljning, face to face försäljning eller annan uppsökande försäljning mot privatpersoner eller företag

Som person är du uthållig och har god förståelse för att framgång och resultat kommer av hårt arbete och engagemang i arbetet. Du är orädd och vågar göra fel för att kunna utvecklas, detta då du drivs av att utmana dig själv i nya situationer. Som person tror vi att du är utåtriktad och gillar att knyta nya kontakter. Att jobba mot uppsatta mål och budget är något som speglar att du är en tävlingsmänniska som sätter upp mål för att slå dem!

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Tills vidare
• Lön: Fast lön + Rörlig lön
• Placering: Örebro. Utbildning och dina första arbetsdagar sker på kontoret i Karlskoga
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Abonnera's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15022846-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till