Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Driven Testingenjör jobb i Göteborg på Consat Engineering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Driven Testingenjör på Consat Engineering

Driven Testingenjör

Consat Engineering Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Consat är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar. Vi strävar alltid för att ligga i framkant inom teknik och innovation! Nu letar vi efter nya medarbetare som vill jobba med spetsteknik, och göra Consat ännu bättre.

Information om rollen

Våra kunder I fordonsindustrin letar efter testingenjörer inom mjukvara som kan hjälpa dem att utveckla tester och CI-miljöer. Som testingenjör kan du komma att skriva tester, ofta i Python, eller bygga CI toolchains och underhålla riggar. Ansvaren inkluderar att identifiera och verifiera krav, så väl som att analysea testresultat. Ditt mål är att bidra till en välfungerande, automatiserad bygg- och test process.

 Vad vi kan erbjuda dig

Vi är inte bara en konsultfirma, vi är ett teknikhus. Med passion för teknik, säljer vi våra egna produkter och tjänster och erbjuder våra anställda både in-houseprojekt och uppdrag hos kund. Vi har årtionden av expertis i fordonsindustrin och ligger i framkant av innovationer inom e-mobility, aktiv säkerhet och autonoma fordon. Våra kunder är alltifrån små uppfinnare och entreprenörer till stora globala koncerner.

Din personliga utveckling är vår prioritet. Vi ger dig nya möjligheter att växa genom utmanande uppdrag, i en gemenskap präglad av engagemang, entusiasm och passion. ”Långsiktighet” är vårt ledord när det kommer till anställda. Alla på Consat stöttas av engagerade ledare och premieras med många förmåner.

Vi tror att team med mångfald är team med framgång, och att de teamen är både kul och givande att vara en del av. När vi anställer personer, likt dig själv, värdesätter vi en jämn fördelning av etnicitet, ålder, kön och liknande aspekter. Vår arbetsplats är en varm och vänskaplig miljö, där vi har trevligt tillsammans och frodas i vår gemensamma passion för teknik.

Vi letar efter dig som

  • BSc eller MSc i datavetenskap, elektroteknik eller liknande
  • 3 års erfarenhet från liknande roller inom SW
  • Bekant med några av följande: Python, C++, Robot FW, Jenkins, CAN/Canalyzer
  • Uppskattar agila arbetssätt såsom Scrum, Kanban och DevOps
  • Samarbetsvillig team-player
  • Analytisk och gillar problemlösning
  • Duktig på att kommunicera
  • Engagerad och tar initiativ
  • Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
  • B-körkort är bra att ha men ej krav

 Vad vi gör inom avdelningen TSP

 Du kommer att vara en del av Consat Engineerings TSP-avdelning. Vi är specialister på Testutveckling, Systemdesign och Projektledning. Vi erbjuder dig en möjlighet att växa tillsammans med skickliga personer som är passionerade för teknik.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta: Miki Swahn, [ Link removed ]

Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för nionde året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag! Läs mer på: [ Link removed ] & [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1378701-289633