Jobbet Driven systemutvecklare till Fujitsu Development Studio, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven systemutvecklare till Fujitsu Development Studio, Göteborg publicerad av Fujitsu Sweden AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Till Fujitsu Development Studio, Gårda, Göteborg, söker vi nu en erfaren utvecklare som älskar ny teknik och kan agera mentor i ett team med drivna och kompetenta kollegor. En utmärkt möjlighet för dig som vill fortsätta jobba nära tekniken men ändå få ett karriärlyft och hjälpa Fujitsu att ta sin utveckling till nästa nivå. 


ansvarsområde.

Du kommer ingå i en grupp på omkring 20 personer som jobbar både inhouse och ute hos kund. Fujitsu eftersträvar rotation i gruppen vad gäller kundprojekt så att man får jobba så varierat som möjligt. Med din erfarenhet och ett självgående tillvägagångssätt har du ett helhetstänk och kan agera bollplank till mer juniora kollegor i gruppen. Till en början kommer du stöta på teknik så som .NET Core, C# och Azure.


kvalifikationer.

Vi tror att du, samtidigt som du tycker om att skriva kod och coacha andra, har ett långsiktigt tänk vad gäller att se kodmönster och har ett intresse för arkitektur. Du är trygg i din roll som utvecklare, social och pedagogisk. Du tycker om att lära dig ny teknik och kan både utmana dina kollegor samtidigt som du är lyhörd för andras tankar och idéer. För att lyckas i rollen har du: 
  • Flera års erfarenhet av systemutveckling inom .NET/C#
  • Goda kunskaper inom Azure
  • Svenska och engelska i tal och skrift. 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av Python och har tidigare jobbat i en agil miljö.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Fujitsu Development Studio med Randstad Technologies. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Hjalmar Darle eller Cecilia Karlsson. Du når oss på hjalmar.darle@randstad.se eller cecilia.karlsson@randstad.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Referens

201268288

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till