Jobbet Driven systemutvecklare sökes till SysPartner har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driven systemutvecklare sökes till SysPartner publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du i början på din karriär inom programmering eller letar efter nya utmaningar? Drömmer du om att få arbeta med något du verkligen brinner för? Vi söker nu för vår kund SysPartners räkning en driven och teknikälskande systemutvecklare!

Information om uppdraget:

SysPartner erbjuder konsultation inom infrastruktur och systemutveckling samt hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. SysPartner grundades i Linköping 2005 och har sedan dess expanderat till ytterligare 3 städer, där den senaste expansionen är i Luleå. SysPartner strävar efter att vara det lilla familjära företaget samtidigt som man ofta får chansen att arbeta i en större organisation med spännande tekniska lösningar hos sina kunder. SysPartner lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vad du själv kan inbringa till företaget. Att ta med sig sina personliga intressen till arbetsplatsen är mer än uppskattat! Du kommer som medarbetare att få ta del av givmilda personalförmåner och få vara delaktig i en mängd sociala aktiviteter som ordnas av företaget årligen.

Eftersom SysPartner nyligt öppnat en filial i Luleå så kommer du som systemutvecklare att till en början vara med och bygga upp deras interna system. I utvecklingen av de interna systemen kommer du introduceras till företaget och ges stor frihet för att komma med egna lösningar och implementeringar. Därefter övergår tjänsten mer åt konsultuppdrag med varierande arbetsuppgifter.

I rollen som konsult kommer du att få ett omväxlande jobb med en mängd olika arbetsuppgifter. Du kommer erbjudas konsultuppdrag där du snabbt utvecklar din egen kompetens och kunskap inom relevanta områden. Syspartners kunder är främst medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant.

Vi söker nu en systemutvecklare på heltid med placering i Luleå. Tjänstens start sker enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, som drivs av att arbeta med ny teknik och att hänga med i branschens utveckling. Vi tror att du är analytiskt lagd, är initiativtagande, gillar att arbeta systematiskt och som har fötterna på jorden. I ditt arbete som konsult läggs stor vikt på att kunna samarbeta med andra på ett konstruktivt sätt och att kunna leverera projekt på utsatt tid.

Vi tror att du som söker tjänsten som systemutvecklare är antingen i början av din karriär eller har arbetat några år inom programmering och letar efter nya utmaningar. Vi ser gärna att du är högskoleingenjör inom exempelvis datateknik, systemutveckling, digital tjänsteutveckling eller motsvarande. Erfarenhet och kunskap kan i viss mån väga upp för avsaknad av utbildning. Det är meriterande om du har jobbat som systemutvecklare i arbetslivet eller med egna hobbyprojekt.

Du får gärna ha allmänt goda kunskaper inom Java och C#. Har du erfarenhet av apputveckling är det mycker meriterande. Du ska ha god förståelse för agila utvecklingsmetoder, exempelvis Scrum. Du ska även ha god förståelse av både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42306

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Luleå).
Du kan avregistrera dig när som helst.