Jobbet Driven Supply Chain Manager sökes till växande bolag i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Driven Supply Chain Manager sökes till växande bolag i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en initiativtagande och självgående person som vill ta nästa steg i din karriär? Har du tidigare erfarenhet inom logistik och shipment consolidation? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en Supply Chain Manager som kommer att agera logistikansvarig. I
detta fall kommer du via vår kund arbeta som konsult på ett bolag som arbetar med att sälja prisvärda kvalitetsprodukter via Amazon. De har blivit en expert på just Amazons plattform och växer stadigt sin business på global nivå.

Kundens varor fraktas från Kina till USA med hjälp av en freight forwarder och som Supply Chain Manager kommer du att vara ansvarig för lager, planering och logistik av dessa. Du kommer vara en nyckelperson inom bolaget som ska kunna planera inventory baserat på trendlinjer samt efter Amazons regler. Effektivitet inom logistiken är ett av de viktigaste momenten för kunden. Du kommer jobba nära VD:n och de två grundarna och måste ha en känsla för team work. Vidare är du strategisk och har lätt för att lära dig nya programvaror. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

-Ansvara för lager, logistik och planering
-Kommunicera med nyckelpersoner i Kina, USA och Europa
-Planera inventory
-Följa- och hålla dig uppdaterad med trender relaterade till Amazons e-handelsplattform
-Jobba för att hela tiden utmana och förbättra effektiviteten i bolaget

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta hos vår kund belägna i centrala Stockholm. Tjänsten är en långsiktig tillsättning på heltid och förväntas starta om cirka tre månader. Mycket stora möjligheter till övertag av kund finns. Arbetstiden är förlagda kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare erfarenhet av en liknanden roll. Du har god kunskap inom logistik- och inventory planering. Vidare har du erfarenhet av shipment consolidation. Du kan snabbt sätta dig in i system och det är meriterande om du har erfarenhet från AWS sedan tidigare. Som person är du en driven och självgående person som är initiativtagande och öppen för en föränderlig miljö då bolaget är i en tillväxtfas. Bolaget kommer att lägga stor vikt på din personlighet. I rollen krävs det att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51814

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till