Jobbet Vi söker en Sales Assistant till Academic Work i Sundsvall! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en Sales Assistant till Academic Work i Sundsvall! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Det här är chansen för dig att få inblick i försäljningsaffären och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och kämparglöd. Som Sales Assistant kommer du med din arbetsinsats att vara en viktig kugge inom vår säljorganisation med att hitta nya affärsmöjligheter och utveckla våra befintliga kundsamarbeten i regionen.

"Jag sökte rollen som Sales Assistant då jag ville få erfarenhet från b2b och lära mig säljprocessen från grunden. Som Sales Assistant stöttar jag Account Managers i deras dagliga arbetet vilket ger mig privilegiet att lära mig från drivna och engagerade kollegor. I rollen får jag möjlighet att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling genom att hitta nya kunder och boka möten som kan leda till potentiella affärer. Jag såg framför mig en arbetsplats med energi och en stark gemenskap och kan i efterhand säga att Academic Work överträffade alla mina förväntningar. Söndagsångesten har verkligen försvunnit!"- Så beskriver Niklas, vår tidigare Sales Assistant, rollen och varför han trivdes så bra i den. Niklas är färdig med sina studier och har nu gått vidare till rollen som Account Manager internt hos oss!

Som Sales Assistant är du en viktig spelare i vår säljorganisation för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa. Vi erbjuder dig med rätt utvecklingsfokus, driv och ambition möjligheten att jobba sida vid sida med våra Account Managers! Du kommer att tillhöra vår interna säljorganisation och arbeta med att stötta och underlätta för våra Account Managers i sitt dagliga arbete med att söka upp och kontakta företag som kan vara i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering.

Det här är chansen för dig att få inblick i försäljningsaffären och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och kämpaglöd.

Kandidatprofil

Du kommer bland annat att:

* Se till att hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera nya obearbetade kunder.
* Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar hos våra befintliga kunder.
* Boka möten
* Omvärldsbevakning av kunder
* Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för våra Account Managers

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar, exempelvis att följa med ut på kundmöte med våra Account Managers.

Utvecklingsmöjligheter

Vid lyckat samarbete efter färdiga studier ser vi att du med fördel och fortsatt intresse tar dig an rollen som Account Manager hos oss på heltid! Du kan läsa mer om rollen här.

* Studerar och har 2-3 terminer kvar av studierna. Du studerar exempelvis ekonomi, management, försäljning, affärsutveckling eller liknande
* Har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsredskap, exempelvis erfarenhet av telefonförsäljning eller kundtjänst.
* Har ett stort intresse för försäljning och en vilja att utvecklas inom området.
* Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska

Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Du tror på dig själv samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens. Först då är du öppen för feedback som du kan använda för att utvecklas i din roll och på så sätt kliva ett steg närmre rollen som Account Manager.

Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss.
We reward ambition!

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på ANSÖK nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Centralt i Sundsvall

Omfattning: ca 2 dagar/vecka, flexibelt, dagar anpassas efter dina studier.

Lön: Timlön

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten så kontakta oss på talentacquisitionnorrland@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annons-id i ditt mail.

Referens

15020192-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till