Jobbet Driven student sökes till säljuppdrag till företag i Täby! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Driven student sökes till säljuppdrag till företag i Täby! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Brinner du för sälj och tycker det vore perfekt att få arbeta deltid flexibelt in house och hemifrån? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en teknisk säljare till vår kund i Täby. Kunden är byggföretag som fokuserar på husbyggen och söker nu en säljare som kan representera och sälja deras produkter till företagskunder. Som produktansvarig säljare finns stora möjligheter att utvecklas och växa då driv och egna initiativ uppskattas och du kan snabbt gå från säljare till en mer nära kontakt med kunder genom personliga möten.

I tjänsten kommer du att arbeta som säljare främst via telefon av kundens produkter och tjänster mot företag. Vikten ligger i att leverera resultat i form av möten med kunder för att få komma ut och visa upp produkterna på plats och därmed skapa affärsmöjligheter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning och gärna har vidareutbildning alternativt erfarenhet av ekonomi eller sälj. Du har ett tekniskt intresse och motiveras av att sälja och skapa affärsmöjligheter. Som person är du positiv, driven, social, och trivs med telefonförsäljning. Du ska ha grundläggande datorkunskaper i bland annat Officepaketet och du ska vara flytande i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har du ekonomikunskaper/ erfarenheter och vill kombinera säljarbetet med enklare ekonomiuppgifter.

Känner du att du vill kombinera dina studier eller annat arbete med ett flexibelt arbete några dagar i veckan där arbetet kan ske både hemifrån och på företaget i Täby, tveka inte sök redan idag!

Tjänsten är på deltid och är en bemanning. Urval sker löpande och tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41268

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Redovisningsekonom till Nacka Stockholm Brightby
Fondadministratör till kapitalförvaltning Stockholm Amendo Bemanning
Orderadministratör till People's Choice Stockholm Placera Personal
Nordisktalande talanger Stockholm Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB
Store Manager - Peak Performance, Oslo Stockholm Retail Knowledge
Butikschef (vik) - Big Baby, Häggvik Stockholm Retail Knowledge
Ekonomiassistent till Karo Pharma Stockholm Inhouse AB
Vi söker en searcher på deltid Nacka Andara Bemanning AB
Lagerarbete i Uppsala Uppsala StudentConsulting
Reliability Controller to Envirotainer! Stockholm Academic Work
Internkommunikatör till Keolis Stockholm Academic Work
Rekvisita - Extrajobb. Studsmatta Stockholm Statist.se

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Stockholm).